Fotbalist de 22 de ani, diagnosticat cu cancer. Ce simptome avea Courtney Wildin pe care nici tu nu trebuie sa le ignori

Publicat: 07 Jan. 2019, 14:46 Vedete

Un tanar fotbalist a primit o veste extraordinar de proasta la inceputul anului. Tanarul nu raspunde la tratamentul chimio.

Fotbalist de 22 de ani, diagnosticat cu cancer

Fotbalist de 22 de ani, diagnosticat cu cancer„Au fost 5 saptamani groaznice. Mi-au aplicat un tratament mai usor pentru leucemie. Din nefericire, in a 29a zi de tratament, medicii mi-au facut iar analize la maduva spinarii. Nu au observat niciun fel de progrese. Boala e acolo si avanseaza normal”, a marturisit fotbalistul.

Fotbalist de 22 de ani, diagnosticat cu cancerTanarul va urma un nou tratament. Va face 7 zile de chimioterapie intensa si 3 saptamani de recuperare, in spital. Medicii sustin ca 80% din cei cu leucemie se vindeca in urma acestui tratament. Courtney Wildin sustine ca, printre simptomele bolii sale, se numara: oboseala, transpiratii pe timp de noapte, gat umflat.

Dupa chimioterapie, fotbalistul nu s-a simtit foarte rau. Acesta sustine ca a avut dureri de dinti, constipatie si insomnii.

« Pagina anterioară

Publicat: 07 Jan. 2019, 14:46 Vedete
Pe aceeași temă