Dana Razboiu a facut primele declaratii cu privire la divort: „Sunt foarte dezamagita de el”

Publicat: 07 Jan. 2019, 14:18 News 3

Dana Razboiu s-a decis sa rupa tacerea cu privire la zvonurile legate de divortul iminent dintre ea si sotul ei, Bogdan Enoiu.

Bogdan este mai mare cu 17 ani fata de Dana iar de multe ori s-a spus ca asta ar fi sursa neintelegerii dintre cei doi, fiind vad altfel din cauza diferentei de varsta.

Astfel, vedeta a decis sa lamureasca aceasta problema si a spus la Antena Stars ca este dezamagita de sotul ei, insa nu are de gand sa divorteze.

„Nu suntem divorţaţi! Ma gândesc la copii și la ce am de făcut ca sa le fie lor bine. Dacă lor le e bine și mie îmi este bine. Sunt foarte dezamagită de el și de felul în care îmbătrânește.

Face 60 de ani și cred ca e o vârsta la care ar trebui sa ai mai multă înțelepciune. Sunt cu 17 ani mai tânăra decât el, dar pentru unii bărbați tot nu e suficient, au relații cu femei cu 30 de ani mai tinere.

E o suferința asta pentru mine. Nu spun nimic de mulți ani, dar acum vreau măcar sa fiu lăsată sa-mi exprim dezamăgirea. Atât. Dezamăgirea” a spus Dana Razboiu potrivit sursei citate.

Dana Razboiu, impreuna cu sotul ei si cie doi copii, au petrecut sarbatorile de iarna la Courchevel, o statiune extrem de scumpa de schi din Franta.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Jan. 2019, 14:18 News 3
Pe aceeași temă