Oana Lis si-a internat bunica in spital. Cum se simte batrana

Publicat: 07 Jan. 2019, 11:36 Vedete

Dupa ce in 2018 a stat in spitale cu sotul ei, Viorel Lis, care a avut mari probleme de sanatate, acum Oana e in spital cu bunica ei.

La inceput de 2019, Oana Lis si-a internat bunica in spital. Batrana nu s-a simtit bine mai multe zile si si-a alertat nepoata. Oana Lis a decis ca este mai bine ca batrana sa fie internata. In spital, medicii ii vor face mai multe analize si teste.

Oana Lis le-a marturisit prietenilor virtuali ca bunica ei e in spital. Dupa cum bine stiu fanii ei, blonda tine la bunica ei ca la ochii din cap. Este cea care a crescut-o si a sprijinit-o ani la rand.

Oana Lis si-a internat bunica in spital

”Sunt supărată pentru că e mamaie în spital de câteva zile. Offf!!! Și știți că e singura persoană din familia mea de origine cu care mai vorbesc, dacă ea n-ar mai fi, aș fi singură pe lumea asta! Și când iubești pe cineva mult ai vrea să-l protejezi, dar uneori ne lovim de neputință omenească.

Dar sper că va fi ok și data asta și se va întoarce cu bine acasă. Eu mă rog să fie totul bine și sunt sigură că și energia și mesajele voastre o să conteze undeva acolo, în Univers!!!”, a spus Oana Lis pe Facebook.

‘Azi sunt suparată, suparată (cu motiv?) Așa că am și eu nevoie de încurajări, scrieți-mi și mie un cuvânt frumos, ceva. Am pe cineva drag în spital. Se vede că am plâns?’, a scris Oana Lis pe Facebook.

Publicat: 07 Jan. 2019, 11:36 Vedete
Pe aceeași temă