Fostul ambasador al Iranului la Vatican a murit din cauza coronavirusului

Publicat: 28 Feb. 2020, 07:48 Arhiva

Epidemia de coronavirus a făcut foarte multe victime, iar din ce în ce mai multe persoane sunt speriate de această boală. Victimă a fost și fostul ambasador al Iranului la Vatican, căci a murit din cauza coronavirusului.

Astfel, Hadi Khosroshahi s-a stins din viață din cauza coronavirusului. Pe de altă parte, o altă persoană foarte puternică a Iranului, Masoumeh Ebtekar, a intrat în contact cu Președintele Hassan Rouhani. Femeia este de numită și ”țipătoarea”, după ce în 1979 a luat parte la momentul în care au fost ținuți ostatici oameni în Teheran și s-a prefăcut că este purtător de cuvânt, știind să vorbească în engleză. Femeia s-a îmbolnăvit săptămâna aceasta, arată Dailymail. De asemenea, vicepreședintele Iranului este și el infectat cu coronavirus.

Familia Regală britanică, amenințată de coronavirus!

E stare de alertă în Marea Britanie, unde patru elevi ai școlii pe care o frecventează copiii Prinţului William prezintă simptome de infecţie cu noul coronavirus.

Este vorba de școala privată „Thomas” din Battersea, din sud-vestul Londrei, unde învață prinţul George şi prinţesa Charlotte.

În aşteptarea rezultatelor testelor medicale, elevii au fost izolaţi la domiciliu. Doi dintre elevi au prezentat simptomele bolii după o călătorie în nordul Italiei, o regiune grav afectată de noul coronavirus şi unde nu a fost descoperit încă pacientul zero. Guvernul britanic a recomandat celor care au călătorit în zonă să se autoizoleze la domiciliu timp de 14 zile.

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi ducesa Catherine, ca toţi ceilalţi părinţi ai elevilor Şcolii Thomas, au fost infomaţi, dar au refuzat să comenteze situaţia.

Un număr de 26 de şcoli din Marea Britanie au fost închise din motive legate de epidemia de COVID-19. Aproximativ 40 de instituţii de profil au fost afectate, în contextul în care sute de elevi şi-au petrecut vacanţa de iarnă la schi în Italia.

Publicat: 28 Feb. 2020, 07:48 Arhiva
Pe aceeași temă