Florin Pastramă este suspect de Covid-19! Mama lui a fost confirmată pozitiv

Publicat: 05 oct. 2020, 12:15 Autor: Andreea Voicu Vedete

Florin Pastramă ar fi suspect de Covid-19, după ce mama sa ar fi fost confirmată pozitiv. Familia ar fi în panică acum!

Mama lui Florin Pastramă, soțul lui Brigitte, ar fi fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, iar la câteva zile distanță, și vedeta ar fi avut simptome specifice. Florin Pastramă ar fi fost dus la spital, însă fără să fie internat. Sursele declară că este o ”discreție totală când vine vorba de Covid-19”.

”Mama lui Florin a fost depistată pozitiv la coronavirus, iar, la câteva zile distanță, Florin a avut unele simptome. Ar fi avut febră și a decis să cheme salvarea și a fost dus la spital. Din câte știm, nu a fost internat, i-au dat drumul acasă. Nu discută pe acest subiect, este discreție totală când vine vorba de COVID-19”, a spus o persoană apropiată pentru Cancan.

Florin Pastramă și Brigitte, neînțelegeri conjugale?

Brigitte Pastramă și partenerul său sunt la un pas de a divorța, zic gurile rele. Din câte se pare, incidentul din parcare ar fi afectat-o destul de tare pe brunetă, chiar dacă în ziua aceea, după ce imaginile au apărut în presă a declarat că așa se iubesc ei.

Surse din anturajul celebrului cuplu au declarat faptul că Brigitte ar fi ajuns la capătul puterilor, după ce a fost agresată de mai multe ori de Florin Pastramă. După ultimul incident se pare că fosta soție a lui Ilie Năstase se reface mult mai greu și în tot acest timp s-a gândit serios să pună punct căsniciei.

„Apele sunt extrem de agitate în familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat. Mai mult ca sigur vrea să înainteze acțiunea de divorț. Nu-i singurul eveniment violent în care a fost implicată”, a dezvăluit o persoană din anturajul acesteia pentru wowbiz.ro

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 05 oct. 2020, 12:15 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×