Florin Busuioc, problema inainte sa urce pe scena teatrului din Craiova. Ce a spus la PRO TV

Publicat: 07 nov. 2018, 14:07 Autor: D. C. Vedete

Cine se uita la editia stirilor matinale de la postul PRO TV stie ca Busu are o rubrica interactiva.

Florin Busuioc, problema inainte sa urce pe scena teatrului din Craiova. Cu cateva ore inainte sa i se faca rau, acesta a fost prezent in platoul stirilor PRO TV de la ora 7. Acesta a prezentat rubrica meteo, asa cum o face in fiecare dimineata.

Dupa ce ne-a informat despre temperaturi, a trecut la o problema. Florin Busuioc adora ca rubrica lui sa fie interactiva. Spune ghicitori sau bancuri pe care colegii lui le apreciaza si incearca sa le ghiceasca. In dimineata zilei de marti, Busu a avut o problema.

Florin Busuioc, problema de la Stirile PRO TV


„Jeth Rothal al meu, nu trupa, cel care a dat numele trupei este un englez sau irlandez, nu stiu ce e, care în 1700 și ceva a scris un tratat despre cum se potcovesc bine caii. Era un potcovar, un fierar care a scris un tratat despre cum se potcovesc caii și se numea Jeth Rothal. Formația Jeth Rothal își are numele de la acest autor de tratat. Asta e o curiozitate așa…drăguță. Fierarul ăsta avea o fată frumoasă. Erau doi băieți care se cam băteau pe mâna fetei.

Florin Busuioc, problema inainte sa urce pe scena teatrului din Craiova. Ce a spus la PRO TVFata nu putea să se decidă. Băieții erau frați, de alminteri. Și Jeth Rothal le zice băieților la un moment dat: „Dacă vreți mâna fetei mele, uite cum faceți. Porniți de aici din centrul orășelului și vă duceți până la porțile orașului, vreo 3 kilometri. Pe cal! Încălecați pe caii voștri și faceți o cursă până la porțile orașului. Cel al cărui cal va ajunge ultimul va lua mâna fetei. Nu primul, ci ultimul! Păi cum să facem? Ce facem? Că așa nu mai luăm mâna fetei niciodată. Le-a venit o idee…”, a fost celebra „problemă a lui Busu”, la jurnalul de dimineață al Știrilor Pro TV.

Cate stopuri cardiace a avut Florin Busuioc la spital

Florin Busuioc, problema inainte sa urce pe scena teatrului din Craiova. Ce a spus la PRO TVDupa ce i s-a facut rau la teatru, Florin Busuioc a fost resuscitat de medicii de pe ambulanta din Craiova. Azi s-a aflat cate stopuri cardiace a avut Florin Busuioc la spital. Se pare ca vedeta a fost la un pas de moarte si medicii au reusit sa il salveze pe ultima suta de metri.

Florin Busuioc, problema inainte sa urce pe scena teatrului din Craiova. Ce a spus la PRO TVConform mediafax.ro, medicul care l-a operat pe Florin Busuioc, Paul Traşcă, a declarat că actorul a ajuns în stare foarte gravă la spital. Cate stopuri cardiace a avut Florin Busuioc la spital? Afla aici.

Acesta a confirmat că şeful secţiei avea telefonul închis, deşi spune că nu avea neapărat nevoie de acord pentru intervenţia medicală necesară lui Florin Busuioc.

Publicat: 07 nov. 2018, 14:07 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă