Fiul Vioricăi Dăncilă a aruncat internetul în aer cu poza asta! Cum și-a surprins mama

Publicat: 29 nov. 2019, 11:11 Autor: Maria Apostol News

Victor Dăncilă, a postat în mediul online o fotografie care sugerează chiar încrederea pe care Viorica Dăncilă o are în forțele proprii.

Fiul Vioricăi Dăncilă a dorit să îi fie alături și să o spijini printr-o fotografie care să sugereze tocmai atitudine îndrăzneață și capacitatea de a trece peste eșecul întregistrat la alegeri, relatează cancan.ro.

Viorica Dăncilă a anunțat, marți noapte, că și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD, fiind un act unilateral. Aceasta a precizat că a făcut tot ce a putut la alegerile prezidențiale și că se bucură că partidul a obținut un scor aproape de cel de la alegerile parlamentare din 2016.

A ținut să mai spună că nu e un moment de slăbiciune, ci este un gest de demnitate făcut pentru partid.

A fost Comitetul Executiv Național destul de îndelungat, în care fiecare coleg și-a spus opinia referitor la alegerile prezidențiale și proiecția pe care o avem în perioadă următoare. Am înțeles opinia colegilor mei, faptul că se dorește o resetare a partidului și că trebuie cineva să își asume rezultatul alegerilor. Nu este un moment de slăbiciune, este un moment de demnitate și eu consider că a trebuit să îmi dau demisia din funcția de președinte PSD. E un gest făcut pentru partid”, a spus Viorica Dăncilă, la finalul ședinței Comitetului Executiv.

Eu mi-am depus demisia. A fost un act unilateral. Au vorbit fiecare dintre colegi. Unii au considerat că e necesar schimbarea conducerii partidului. Am considerat că sunt un președinte responsabil care vrea să iasă pe ușa din față și acest lucru trebuia realizat”, a mai afirmat Viorica Dăncilă.

Publicat: 29 nov. 2019, 11:11 Autor: Maria Apostol News
Pe aceeași temă