Fiul lui Gheorghe Dincă, căutat de Poliție! Bărbatul a agresat un grup de jurnaliști

Publicat: 17 Dec. 2019, 16:29 News
Fiul lui Gheorghe Dincă, căutat de Poliție! Bărbatul a agresat un grup de jurnaliști

Fiul monstrului din Caracal a devenit agresiv cu mai mulți jurnaliști după ce i-au fost adresate mai multe întrebări referitoare la crimele comise de tatăl său. 

Astăzi, unul din fii lui Gheorghe Dincă, mai exact cel mare, Dan, a fost protagonistul unei altercații violente în fața sediului CNA. Bărbatul a fost reclamat printr-un apel la 112.

Astăzi, la ora 15.01, prin apel 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum și alți colegi din presă au fost loviți de către un bărbat, pe care doreau să-l intervieveze.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, precum și echipaj de prim ajutor.

La acest moment persoanele vătămate sunt audiate și de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii.

Cercetările se vor desfășura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Gheorghe Dincă reclamă condițiile din penitenciar

Încă de când a fost transferat în București, Gheorghe Dincă are pretenții de tot felul. Întâi s-a plâns că mâncarea care i se servește în celulă este prea acră, apoi că cearșafurile nu îi sunt schimbate prea des, dar și că se teme pentru viața lui deoarece este amenințat.

Iar acum, are o altă pretenție. Presuspusul criminal din Caracal vrea să aibă parte de liniște în celula în care stă singur.

”Omul nu mai suportă gălăgia, spune că îl stresează tot ce aude dincolo de ”cămăruța-salon” pe care o are la Jilava”, au spus surse de la Jilava.

 

Publicat: 17 Dec. 2019, 16:29 News
Pe aceeași temă