Fiica lui Cornel Palade a slabit 40 de kilograme: „Eram nemultumita de mine”

Publicat: 28 aug. 2019, 14:32 Autor: Simona Vedete

Ada Palade va putea fi vazuta, incepand cu 7 septembrie, in noul sezon al show-ului " Te cunosc de undeva".

Fiica lui Cornel Palade a slabit 40 de kilograme. Ada Palade a slabit in ultimii trei ani peste 40 de kilograme, povestind cum a decurs intregul proces si cum s-a simtit in tot acest timp.

„Starea sănătății și calitatea vieții pe care o duceam m-au determinat să fac ceva în acest sens. Greutatea corporală excesivă te schimbă în alt om și nu neapărat în unul mai bun. Nu eram fericită, eram nemulțumită de mine. Am reușit să spun nu și asta m-a salvat”.

Fiica lui Cornel Palade a slabit 40 de kilograme

Fiica lui Cornel Palade a slabit 40 de kilograme

Astfel ca Ada a inceput sa slabeasca imediat dupa ce s-a intors de la Londra, unde a locuit o perioada destul de lunga. Insa nu ii este deloc greu sa se mentina.

„Menținerea este destul de ușoară, atât timp cât îți iubești corpul mai mult decât gustul mâncării. Țin cont tot timpul de ceea ce am mâncat cu o zi în urmă și mă gândesc constant la ceea ce mănânc. Cel mai greu îmi este însă să renunț la cartofii copți sau prăjiți.

Muzica și actoria sunt pe primul loc în viața mea, dar îmi place și să scriu, să desenez, să fotografiez, să dansez. Îmi place natura. Tot ce înseamnă artă mă bucură și îmi aduce liniște” a mai spus aceasta.

Ada se amuza atunci cand isi vede colegii de sex masculin in travestiti si mai spune ca nu se poate opri din a urmari reality-show-ul „Insula Iubirii”, de la Antena 1.

„Cel mai greu este atunci când trebuie să aștept o săptămână pentru fiecare episod, dar mă uit la sezoanele trecute”, a incheiat aceasta, potrivit Libertatea.

Publicat: 28 aug. 2019, 14:32 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×