Fetita lui Marian Dragulescu a ajuns din nou in spital. Ce a patit micuta?

Publicat: 24 iul. 2018, 17:58 Autor: D. C. Vedete

Fetita lui Marian Drgulescu si a Larisei Dragulescu este din nou in spital. Aceatsa a suferit o noua interventie.

Fetita lui Marian Dragulescu a ajuns din nou in spital. Larisa Drgulescu a postat o poza pe o retea de socializare in care era alaturi de fiica sa pe patul de spital. „Astazi am depasit inca un hop. Pentru cei care nu stiu, Beatrice are 2 operatii de implant cohlear, bilateral si 2 operatii de Cholesteatoma.

Personal, consider ca implantul cohlear este o minune deoarece fetita mea AUDE, ceea ce este foarte important pentru a duce o viata normala si facem si progrese majore in ceea ce priveste exprimarea verbala.

PS:Implantul cohlear(urechea bionica) este un dispozitiv biomedical care inlocuieste auzul natural la persoanele suferinde de hipoacuzie severa sau profunda, inclusiv de pierderea totala a auzului.

Ceea ce ne da batai de cap este Cholesteatoma. Ne luptam cu ea de ceva ani. Ceea ce vreau sa va rog insa este, daca aveti cunostinta despre aceasta boala, orice sfat sau informatie este binevenita”, a scris Larisa Dragulescu pe constul sau de socializare.

 

 

Larisa Drgulescu a postat o poza pe o retea de socializare in care era alaturi de fiica sa pe patul de spital.

Din pacate, problemele au revenit pentru Beatrice, caci in urma cu un an, dupa ce a suferit o operatie chirurgicala a parut ca lucrurile se inbunatatesc, dar nu a fost asa.

Marian si Larisa au divortat in 2008, iar cei doi copii ai lor au ramasa la mama. Numai ca parintii nu s-au inteles cu plata pensiei alimentare si de acolo au pornit tot felul de certuri intre ei.

Larisa Drgulescu a postat o poza pe o retea de socializare in care era alaturi de fiica sa pe patul de spital. Larisa si-a acuzat fostul sot ca, desi avea dreptul la o zi pe luna in care sa stea cu cei mici, el a venit cu forta sa ii ia. Intre timp, lucrurile s-au linistit. Sportivul s-a recasatorit cu Corina, iar cu fosta sotite a cazut la pace.

Larisa Dragulescu traiste si ea o noua poveste de dragoste, si s-a logodit de curand. Intre cei doi nu mai exista de mult nicio disputa, pentru ca se gandesc la binele copiilor.

Publicat: 24 iul. 2018, 17:58 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă