Larisa Drăgulescu, confesiuni uimitoare despre relația cu o altă femeie! ”La cât de dezamăgită am fost din dragoste…”

Publicat: 28 ian. 2022, 13:40 Autor: Maria Apostol Vedete

Fosta soție a gimnastului Marian Rădulescu a dat lovitura pe plan financiar după ce, a spus chiar ea, și-a exploatat ”ambalajul”. Cu toate astea, se pare că norocul nu i-a surâs și în dragoste, până de curând, motiv pentru care s-a arătat tentată inclusiv de o relație cu… o femeie! 

Larisa Drăgulescu a devenit vedetă pe site-urile pentru adulți și a strâns o avere colosală din asta. Ea a mărturisit că este mândră de munca ei, mai ales că datorită acestei activități ar fi strâns, spune ea, circa 2 milioane de euro.

Activez pe o platformă pentru adulți, dar nu intru în live cu ei. Eu le fac filmulețe interzise minorilor și cam atat. Fac și poze. O fac din ianuarie 2021. Înainte lucram în cluburile de noapte din Germania, a venit pandemia și am decis să mă retrag”, a declarat vedeta.

Norocul nu a urmărit-o însă și în dragoste până de curând. Dezamăgită de mai multe relații, Larisa Drăgulescu a făcut confesiuni uimitoare! S-a întâmplat după scenele fierbinți pe care le-a filmat pentru noua piesă, în care se sărută pasional cu o tânără. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu spune că femeile știu să ofere mai multă iubire decât bărbații, așa că nu ar refuza o relație cu o femeie.

Larisa Drăgulescu avea să apară într-un videoclip incendiar, în care se sărută cu patos cu o femeie. Este vorba de piesa ”Visele mele”, al cărei solist este Fabio Niță, interpretul care i-a propus, de altfel, Larisei rolul din clip. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Larisa Drăgulescu a fost cerută în căsătorie

Recent, vedeta a fost cerută în căsătorie și spune că a fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața ei.

Este doar un mic cadou, un inel foarte frumos cu diamante. Am fost foarte șocată când m-a cerut. I-am zis ‘DA’ din prima, fără să stau pe gânduri. M-a cerut la mine acasă”, a spus Larisa Drăgulescu pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, Larisa a recunoscut că nu se grăbește încă să ajungă la altar: ”Familia mea se bucură pentru mine, indiferent de alegerile mele. Dacă mie îmi este bine și lor le este bine. Momentan nu am discutat planurile de nuntă, așteptăm să treacă această perioadă și vedem. Nu ne gândim nici la copii, căci este prea devreme. Oricum, în ultimii ani m-am decis să păstrez mai mult discreția, relația funcționează mai bine așa”, a povestit Larisa.

 

Publicat: 28 ian. 2022, 13:40 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă