Larisa Drăgulescu a fost cerută în căsătorie: ”Am fost foarte șocată”

Publicat: 04 nov. 2020, 12:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete

După ce a trecut printr-un divorț cu scandal, Larisa Drăgulescu și-a găsit în sfârșit fericirea. Fosta soție a marelui gimnast Marian Drăgulescu a fost recent cerută în căsătorie de către iubitul ei.

Larisa Drăgulescu a trecut de-a lungul timpului prin multe momente nefericite. A divorțat de Marian Drăgulescu, iar cei doi foști soți au trecut printr-un adevărat scandal ba din cauza pensiei alimentare pe care sportivul nu o plătea sau din cauza acuzațiilor pe care acesta i le-a adus fostei sale soții. Când blondina a crezut ca și-a găsit din nou fericirea și urma să devină din nou mamă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și totul s-a terminat.

Acum, soarele a răsărit și pe strada ei, iar la un an de la despărțirea de fostul iubit, Ovidiu Mihai, iată că Larisa Drăgulescu nu doar că iubește din nou, ci este pregătită să facă un pas important în relația cu noul bărbat din viața ei.

Recent, Larisa Drăgulescu a fost cerută în căsătorie și spune că a fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața ei.

„Este doar un mic cadou, un inel foarte frumos cu diamante. Am fost foarte șocată când m-a cerut. I-am zis ‘DA’ din prima, fără să stau pe gânduri. M-a cerut la mine acasă”, a spus Larisa Drăgulescu pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, Larisa a recunoscut că nu se grăbește încă să ajungă la altar: ”Familia mea se bucură pentru mine, indiferent de alegerile mele. Dacă mie îmi este bine și lor le este bine. Momentan nu am discutat planurile de nuntă, așteptăm să treacă această perioadă și vedem. Nu ne gândim nici la copii, căci este prea devreme. Oricum, în ultimii ani m-am decis să păstrez mai mult discreția, relația funcționează mai bine așa”, a mai spus Larisa pentru sursa citată.

 

Sursă foto: Facebook

Publicat: 04 nov. 2020, 12:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă