Fetița cea mică a Alinei Sorescu a împlinit 7 ani. Urare emoționantă pentru Ana Raisa: „Te iubim mult”

Publicat: 25 apr. 2023, 13:21 Autor: Camelia Vedete

Fetița cea mică a Alinei Sorescu a împlinit 7 ani. Alina Sorescu și-a sărbătorit fetița cea mică, pe micuța Ana Raisa. Ziua de 20 aprilie este una cu mare însemnătate pentru Alina Sorescu și familia ei.

Deși a traversat o perioadă dificilă, în urma separării de tatăl celor două fetițe și procesul de custodie care a urmat, Alina Sorescu a avut grijă mereu ca în timpul petrecut cu fetițele ei să își lase frământările deoparte și să se bucure din plin de ele.

Fetița cea mică a Alinei Sorescu a împlinit 7 ani

La final de aprilie, artista și-a sărbătorit fetița cea mică, pe Ana Raisa, care a împlinit vârsta de 7 ani. Mămica i-a făcut chiar și o urare publică, însoțită de mai multe fotografii, în care apare cu zâmbetul pe buze și îmbrățișată de cele două fetițe ale ei, Carolina și Raisa, scrie demamici.ro.

„La mulți ani, Raisa blândă și scumpă! Te iubim foarte mult! ♥️♥️”, a transmis Alina Sorescu pe pagina ei de Instagram.

Alina Sorescu, nemulțumită de sentința dată în procesul de custodie

Alina Sorescu este nemulțumită de sentința dată în procesul de custodie. Artista spune că va lupta până la capăt pentru a câștiga fetițele permanent.

Teama Alinei Sorescu că ar putea să își piardă fetițele s-a adeverit, într-un fel. Instanța a pronunțat decizia și a stabilit o custodie comună. Astfel Raisa și Carolina vor petrece o săptămână în grija mamei, iar o altă săptămâna în grija tatălui.

Alina Sorescu, nemulțumită de sentința dată în procesul de custodie

Această decizie a nemulțumit-o pe Alina Sorescu. Artista este determinată să nu lase lucrurile așa și să lupte până la capăt. Cântăreața va ataca decizia și va face apel.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demna în demersul meu de a avea și eu și fetele o viata liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de aceasta data eu până la capăt. Și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe. Pentru a le creste într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut.

Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani. Pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea. Dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi. Mai ales pentru programul școlar.

„Voi lupta până la capăt”

Sper ca judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.

Declarația avocatei mele Nicoleta Popescu este următoarea.

«Soluția nu are o bază legală, nu ia în considerare drepturile și interesele minorelor și ale mamei. Va afecta echilibrul emoțional al fetițelor și este total nepractică, fiind de natură a perpetua și accentua situația tensionata dintre părți. Ceea ce în mod evident este contrar intereselor minorelor »”, a anunțat Alina Sorescu.

Ce spunea Alina Sorescu în urmă cu puțin timp

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin proces de divorț. Cei doi au ajuns la tribunal, iar acum așteaptă decizia finală cu sufletul la gură, având în vedere că miza principală este custodia celor două fetițe. Recent, Alina Sorescu a mărturisit că se teme să nu le piardă pe Raisa și Carolina.

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Alina Sorescu a mărturisit că o macină gândul că Raisa și Carolina ar putea să nu rămână în custodia ei, însă are speranțe mari.

„Sunt fericită că pot să mă implic într-o astfel de campanie, pentru că în viața mea am trăit și trăiesc o situație similară. Există posibilitatea de a nu avea fetițele lângă mine, așa că sunt sensibilă la tot ce însemnă copii.

Au tot fost înfățișările, procesul s-a derulat în ultima vreme normal, așa cum se întâmplă în situații de acest fel. Și așteptăm pronunțarea soluției, în foarte scurt timp. Și sper din tot sufletul să fie o soluție în favoarea stabilității fetițelor pentru că, până la urmă, asta este cel mai important. Așa cum am spus, procesul are niște etape care trebuie să se deruleze într-un ritm stabilit legal. Așa că se așteaptă această perioadă curând soluționarea. Copiii trebuie să crească armonios și într-un mediu stabil, asta înainte de orice”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Publicat: 25 apr. 2023, 13:21 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×