Fenomen straniu pe o plajă, după furtună! Ce a apărut pe nisip. Localnicii s-au îngrozit

Publicat: 13 Dec. 2019, 13:16 Life

Un fenomen straniu a avut loc pe o plajă, în nordul Californiei. Mii de ”pești” au ajuns la mal, dar forma lor i-a pus pe gânduri pe localnici.

Fenomenul straniu din Nordul Californiei i-a scandalizat pe localnici. Mii de peștișori au ajuns la mal, din cauza unei furtuni puternice care a avut loc.

Fenomen straniu pe o plajă. Ce a apărut pe nisip i-a speriat pe localnici

Nisipul a fost răscolit, astfel că la suprafață au apărut aceste ființe care au o formă foarte bizară: mulți dintre oameni susțin că ar semăna cu organul genital masculin.

Conform publicației The Guardian, furtuna a avut loc în apropierea orașului San Francisco.

Cu un ușor amuzament, dar și îngroziți în același timp, oamenii au ”botezat” aceste ființe drept ”pești-penis”.

Imaginile surprinse sunt absolut incredibile și nimeni nu s-ar fi așteptat ca pe o plajă din America să iasă la suprafață viermi care au această formă.

Această specie de viermi – Urechis Unicinctus – trăiește sub nisip și nu este vizibilă. După furtuna din California, aceste vietăți au fost scoase la suprafață.

Foarte multe persoane au postat pe rețelele de socializare imagini cu peștii respectivi. De asemenea, acest fenomen bizar a atras mulți pescăruși pe plajă.

Peștii cu formă bizară sunt comestibili! În ce gastronomie și-au făcut loc

Chiar dacă au o formă ciudată și par dezgustători pentru multe persoane, acești pești în formă de organ genital masculin reprezintă o delicatesă pentru păsări, rozătoare și…oameni! În Coreea de Sud, ei se gătesc în felul de mâncare ”gaebul”.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 13 Dec. 2019, 13:16 Life
Pe aceeași temă