A ajuns la spital dupa o partida fierbinte de amor

Publicat: 28 aug. 2019, 14:50 Autor: M.I. Life
A ajuns la spital dupa o partida fierbinte de amor

O partida fierbinte de amor s-ar fi putut sfarsi tragic pentru o femeie de 31 de ani, din Spania. Nici medicii nu mai vazusera asa ceva.

Femeia a intretinut relatii intime cu iubitul ei, insa l-a scurt timp a inceput sa se simta rau. Cand a ajuns la Spitalul Universitar de Urgenta din Alicante, femeia abia respira, avea stari de voma, iar corpul ii era acoperit de blande.

Medicii si-au dat seama ca femeia suferise un soc anafilactic. Cauza? Una surprinzatoare pana si pentru doctori. Dupa momente fierbinti in care a incercat sa-si satisfaca iubitul, lichidul seminal al barbatului cu care femeia a intrat in contact a produs aparitia socului anafilactic, fiindca avea urme de penicilina.

Se pare ca iubitul femeii luase acest medicament pentru a trata o infectie a urechii, cu putin timp inainte de partida de sex. Putina lume stie ca exista persoane alergice la lichidul seminal.

Boala, cunoscuta sub denumirea de hipersensibilitate plasmatica seminala, este o reactie alergica rara care afecteaza mai ales femeile. Medicii au declarat ca este primul caz de acest fel inregistrat vreodata si considera ca intamplarea femeii ar putea servi drept semnal de alarma pentru restul oamenilor.

Publicat: 28 aug. 2019, 14:50 Autor: M.I. Life
Pe aceeași temă
×