Femeia s-a speriat cand a fost trasa pe dreapta de catre Politie, dar a inceput sa planga de fericire. Nu se astepta vreodata sa pateasca asa ceva

Publicat: 13 oct. 2017, 16:05 Autor: madalina m. Viral

O tanara a inceput sa planga de fericire cand si-a dat seama ca a fost trasa pe dreapta de catre Politie dintr-un alt motiv decat cel pe care il credea initial.

Ellen Alexander se afla la volanul masinii sale cand a primit semnale luminoase din partea agentilor aflati in trafic. Rapid a oprit autoturismul si a coborat speriata cand politistii i-au indicat sa faca acest lucru.

Mai apoi cei de la Politie i-au spus ca e banuita ca ar conduce sub influenta bauturilor alcoolice. Spre socul sau, tanara a fost pusa si sa urmeze o procedura prin care a trebuit sa mearga in linie dreapta, dar si sa isi atinga varful nasului cu mana stanga.

Femeia s-a speriat cand a fost trasa pe dreapta de catre Politie

Ellen Alexander din Palmdale, California, a urmat cu precizie intructiunile primite din partea ofiterilor de Politie. La un moment dat insa, tanara speriata care se afla cu spatele la omul legii a fost pusa sa se intoarca.

Imediat cand a vazut ce se petrece de fapt, a izbucnit in lacrimi. Ea si-a vazut iubitul, de meserie tot politist, cum ingenuncheaza si deschide o cutiuta de catifea, in care se afla un inel.

Parca nevenindu-i sa creada, si-a dus mainile la gura si a inceput sa tipe de bucurie. Ba chiar si-a intrebat proaspatul logodnic daca e totul adevarat sau ia parte la vreo farsa.

Femeia s-a speriat cand a fost trasa pe dreapta de catre Politie

Cum cererea in casatorie a fost una autentica, Kevin Bowes, cel care a pus totul la cale a decis sa le ceara ajutorul colegilor sai politisti. Nu a fost necesara prea multa munca de convingere, pentru ca toata lumea a fost impresionata de gestul romantic.

Momentul inedit a fost filmat si rapid a ajuns chiar pe pagina oficiala de Facebook a sectiei de Politie din Palmdale. Totodata filmuletul a ajuns sa fie viral, primind mii de aprecieri si mesaje pozitive din partea internautilor.

In plus, alaturi de imagini cei de la Politie au decis sa ii transmita si un mesaj de felicitare lui Kevin Bowes, in special pentru ca acesta s-a gandit sa regizeze ceva atat de elaborat.

„Ne bucuram atat de tare pentru tine, fratele nostru, si iti multumim ca ne-ai permis sa luam parte la acest moment extraordinar. Bun venit familiei Tan si Green! Sa aveti o viata minunata si multi ani fericiti petrecuti impreuna”, au fost randurile care au insotit filmuletul.

(sursa: insideedition.com)

Publicat: 13 oct. 2017, 16:05 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă