Femeia cu două capete. Povestea înfricoșătoare a siamezelor care împart un singur trup VIDEO

Publicat: 09 Nov. 2019, 15:04 News 3
Femeia cu două capete. Povestea înfricoșătoare a siamezelor care împart un singur trup VIDEO
Când gemenele siameze Abigail şi Brittany Hensel s-au născut, nimeni nu le dădea mai mult de câteva zile de viaţă.

Ele au acum 29 de ani şi sunt sănătoase, în ciuda faptului că au un singur corp cu două capete. Fetele au emoţionat lumea întreagă când au apărut în 1996 la The Oprah Winfrey Show şi pe coperta revistei Life.

Femeia cu două capete. Povestea înfricoșătoare a siamezelor care împart un singur trup

Gemenele Hensel s-au născut, pe 7 martie 1990, iar doctorii i-au avertizat pe părinţii lor, Patty, o asistentă medicală, şi Mike, tâmplar şi peisagist, că nu vor supravieţui peste noapte. Însă, medicii s-au înşelat.

Deși multă lume se referă la cele două femei ca și la o creatură cu două capete, în realitate, cele două fete reprezintă cea mai rară formă de gemeni siamezi. Doar 1 din 40.000 de perechi de gemeni sunt siamezi, şi doar 1% supravieţuiesc după primul an.

Distribuiţia organelor:

În partea superioară fetele au organe distincte:

două coloane vertebrale, care se unesc la pelvis;
două inimi;
doi sâni;
două esofaguri;
două stomacuri;
trei rinichi;
patru plămâni – din care doi sunt uniţi;
un ficat;
un sistem circulatoriu comun;
sisteme nervoase parţial comune;
un set de organe reproducătoare.
două picioare.

De la talie în jos, fetele împart corpul, inclusiv organele precum intestinele, vezica urinară şi organele reproducătoare. Ele s-au născut cu trei braţe, însă unul dintr ele a fost îndepărtat chirurgical.

Deşi Brittany, aflată în partea stângă, nu simte nimic pe dreapta, iar Abigail, aflată în dreapta, nu simte nimic în partea ei stângă, îşi mişcă braţele şi picioarele instinctiv, de parcă ar fi coordonate de o singură persoană, chiar şi atunci când scriu.  Cel mai impresionant, gemenele au personalităţi diferite şi gusturi diferite.

Potrivit specialiştilor, singura lor problema va fi în cazul unei căsătorii, sau dacă vor dori un copil. Ele au un singur aparat reproducator, astfel încât amândouă vor trebui să fie de acord cu sarcina şi, mai ales, cu bărbatul care le va fi partener.

Publicat: 09 Nov. 2019, 15:04 News 3
Pe aceeași temă