Super-mama! Femeia asta alerga intr-o cursa de Ironman si in acelasi timp isi mulgea laptele pentru a-si alapta bebelusul! Imaginile au devenit instant virale!

Publicat: 08 Nov. 2018, 15:36 Life

Ca si cum probele de la Ironman nu ar fi fost suficient de grele, femeia asta a mai si fost nevoita sa se mulga pentru a-si alapta bebelusul.

Femeia asta alerga intr-o cursa de Ironman si in acelasi timp isi mulgea laptele. Cu totii stim ca mamele sunt capabile de eforturi foarte mari pentru a avea grija de bebelusii lor, dar parca mamica asta le intrece pe toate.

Jaime Sloan are 34 de ani si a participat recent la o cursa Ironman si desi isi propusese sa ia pauze pentru a isi mulge laptele pentru a-l oferi bebelusului la finalul cursei. Dar cand si-a dat seama ca poate obtine o performanta foarte buna a decis sa nu isi mai ia pauze si sa se mulga din mers. Jaime este soldat in armata SUA si recunoaste ca a fost o experienta destul de ciudata sa alerge cu pompa de san atasata, dar mamicile stiu ca atunci cand laptele incepe sa se stranga in cantitati foarte mari mulsul nu poate astepta. Toti oamenii care o vedeau de pe margine alergand cu pompa de san atasata o felicitau si o incurajau.

Femeia in varsta de 34 de ani este din Arizona si bebelusul ei are doar 7 luni si este hranit exclusiv cu lapte de la san. Jaime are 2 copiii si la finalul cursei i-a imbratisat pe amandoi iar pe cel mic l-a pus direct la san pentru a-l alapta. Faptul ca si-a calculat foarte bine cursa astfel incat sa se poata opri in timpul probelor pentru cateva minute ca sa se mulga a fost o idee foarte buna, dar a renuntat la ea dupa ce si-a dat seama ca nu este suficient de obosita si ca poate scoate un timp foarte bun daca nu isi ia pauzele.

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Nov. 2018, 15:36 Life
Pe aceeași temă