Cel mai mare regret al lui Florin Busuioc: „Am ajuns la Meteo pentru ca nu mai aveam nimic de lucru” VIDEO

Publicat: 08 Nov. 2018, 12:44 News 3

Cel mai mare regret al lui Florin Busuioc pare sa fi fost, cel putin o perioada, faptul ca a devenit prezentator la Meteo.

Indragitul actor si prezentator TV a suferit un infarct in seara de 6 noiembrie, cand se afla pe scena, in Craiova. Totodata, starea sa de sanatate e momentan una stabila, desi inca se afla sub supraveghere, la ATI. De asemenea, Busu a fost transferat la Bucuresti cu ajutorul unui elicopter SMURD, miercuri, pe 7 noiembrie. Cel mai mare regret al lui Florin Busuioc a fost faptul ca a ajuns in acea pozitie la televiziune, dupa cum chiar el a povestit.

Cel mai probabil, pentru indragitul prezentator de la ProTV va urma o pauza destul de indelungata. Momentan nu se stie daca se va retrage din televiziune, insa va fi nevoit sa urmeze un tratament strict.

Cel mai mare regret al lui Florin Busuioc a fost cand a ajuns la Meteo!

O tara intreaga il cunoaste pe Busu de la Meteo, iar in fiecare dimineata, dar si seara, pana in urma cu cateva zile, prezentatorul TV le aducea romanilor cele mai noi vesti despre schimbarile vremii. Dupa ce s-a aflat ca a suferit un infarct, telespectatorii au fost, la randul lor, foarte socati.

Cel mai mare regret al lui Florin Busuioc

In varsta de 56 de ani, barbatul de televiziune a povestit in cadrul unui interviu cum a ajuns sa primeasca aceasta rubrica, atunci cand nu mai exista vreun alt proiect in cadrul televiziunii la care lucra. Cel mai mare regret al lui Florin Busuioc pare sa fi fost faptul ca ajunsese in acea pozitie.

„Sincer? Eu la Meteo am ajuns pentru ca nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Ca asta e, se mai intampla. Mi-am luat concediu fara plata. Eu ma mutasem de la teatru cu carte de munca in Pro.

Si neavand proiect, mi se platea pe cartea de munca ce ramanea, un salariu minimal acolo, nu conta. Si ca sa nu avem o problema, sa trebuiasca sa plec sau sa ii oblig cumva sa se gandeasca «Ba, ce facem cu asta?», le-am zis: «Uite care-i problema, eu imi iau concediu fara plata, o luna, doua, cat e nevoie si daca apare ceva intre timp, nu-i nicio problema, reluam, facem»”, povestea Busu, cu un an in urma, intr-un interviu, potrivit adevarul.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Nov. 2018, 12:44 News 3
Pe aceeași temă