Cine i-a salvat viata lui Florin Busuioc, de fapt. Nu au fost medicii de pe SMURD

Publicat: 07 Nov. 2018, 16:44 Vedete

Marti seara, dupa ce a jucat intr-o piesa de teatru in Craiova, actorul s-a simtit rau si a cazut la pamant.

Actorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic. Acum s-a aflat cine i-a salvat viata lui Florin Busuioc, de fapt. Pana sa vina medicii de pe ambulanta, numar de urgenta la care s-a sunat de 6 ori pana cand a aparut la fata locului, actorii i-au facut manevrele de resuscitare.

Actorii alaturi de care a jucat marti seara, 6 noiembrie, au fost cei care i-au salvat viata. Informatia a fost facuta publica de catre purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean Craiova, Cristina Geormăneanu.

Cine i-a salvat viata lui Florin Busuioc, de fapt

„Starea lui Florin Busuioc este gravă, dar stabilă. Când a ajuns echipajul Smurd la fata locului, actorii ii făceau manevre de resuscitare, îndrumaţi prin telefon de cei de la 112. A contat enorm, este esenţial ca în astfel de situaţii sa se acţioneze imediat”, a spus purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean Craiova, Cristina Geormăneanu, citată de Adevărul.

In momentul in care Florin Busuioc a ajuns la spital, i s-a facut din nou rau. Potrivit mediafax.ro, acesta a mai suferit 3 stopuri respiratorii, dar medicii l-au resuscitat. Apoi a fost operat pe inima si i s-a introdus un stent.

Publicat: 07 Nov. 2018, 16:44 Vedete
Pe aceeași temă