Andreea Balan este revoltata si raspunde criticilor aduse: „O intrebare stupida pusa de prea multi oameni”

Publicat: 29 ian. 2019, 10:05 Autor: Simona Vedete

La scurt timp dupa ce a nascut-o pe fetita ei Ella, Andreea a fost criticata pentru ca a incetat s-o mai alapteze.

Astfel ca aceasta a fost nevoita sa vina cu o explicatie, pentru ca valurile de critici nu se opreau, aceasta incetand sa-si alapteze fetita la doar o luna.

Motivele pentru care a luat aceasta decizie au fost in mare aprte financiare si legate de contractele pe care aceasta le avea si trebuia sa le respecte.

„În cazul meu, că tot am fost întrebată de nşpee mii de ori, cu Ella am ales să alăptez fix o lună pentru ca apoi să pot merge la emisiuni relaxată (în juriu la TCDU am revenit la 2 săptămâni pentru că aşa este în contract) şi la concerte fără să mă mulg prin băi.

Andreea Balan este revoltata si raspunde criticilor aduse

Andreea Balan este revoltata si raspunde criticilor aduse

De ce să mergi la concerte aşa repede?! Iar o întrebare stupidă pusă de prea mulţi oameni. Nu e deloc repede – se merge la concerte după o pauză de 4, 5 luni, că luăm în calcul şi pauză de dinainte de naştere, 4,5 luni, în care ieşi din sistem şi în care nu există niciun câştig financiar şi se trăieşte strict din economii, dar facturile nu se opresc în aceste luni.

Totodată, dacă stai prea mult acasă, adio echipa (band, dansatori, colaboratori) deoarece e firesc să îşi găsească alte joburi, nu să te aştepte pe ţine să îţi creşti copiii. Dar na, pentru unii oameni decât să îşi pună creierul la contribuţie, e mai simplu să mă judece pe mine şi pe alte artiste care s-au reîntors rapid pe scenă.

Şi a te întoarce pe scenă nu înseamnă că pleci de acasă şi laşi bebeluşul de izbelişte, înseamnă că pleci câteva ore şi te întorci acasă chiar în aceeaşi zi şi faci asta de câteva ori pe luna la început, nu prea des”, a spus andreea Balan, potrivit Libertatea.

Publicat: 29 ian. 2019, 10:05 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă