Cum arata Bucuresti dupa ploaia cu gheata din ultimele zile. Imaginile cu dezastrul produs sunt artistice FOTO

Publicat: 28 Jan. 2019, 17:54 Viral

In ultimele zile, Romania a fost asaltata de fenomenul cunoscut ca freezing rain sau ploaie cu gheata, mai pe romaneste.

In timp ce soferii de STB si masini mici au fost ingroziti, unii s-au bucurat de poleiul care s-a format in tot orasul. Cum arata Bucuresti dupa ploaia cu gheata din ultimele zile? Ca in filmul Frozen, cand Elsa si-a inghetat tot regatul, fara sa vrea.

Imaginile au fost realizate de Rauta Andrei care le-a incarcat pe Boredpanda.com. Tanarul care locuieste in Capitala a vrut sa impartaseasca imaginile cu toti utilizatorii site-ului. Si unele imagini chiar sunt superbe.

Cum arata Bucuresti dupa ploaia cu gheata FOTO

Rauta Andrei s-a plimbat pe cateva strazi din sectorul 3. A facut poze la Primaria Sectorului 3, pe trotuare, strazi, alei de parcuri si chiar la masini lovite grav de crengile copacilor cazute din cauza greutatii pe care gheata a avut-o.

Cu toate ca pagubele sunt de cateva mii de lei, nu putem sa nu ne bucuram la aceste imagini. Fenomenul freezing rain sau ploaia cu gheata s-a facut simtit in Romania in ultimii 8-9 ani. Nu exista iarna in Romania in care sa nu ploua cu gheata. Si totul din cauza incalzirii globale 🙂

Daca si voi sunteti fani iarna si gheata, va invitam sa va delectati cu pozele din galeria foto de mai sus. Va vor placea, garantat!

Publicat: 28 Jan. 2019, 17:54 Viral
Pe aceeași temă