Fast food din Galați închis de OPC după ce un client a filmat gândaci plimbându-se prin vitrine

Publicat: 21 Oct. 2019, 16:33 Life
Fast food din Galați închis de OPC după ce un client a filmat gândaci plimbându-se prin vitrine

Un fast food din centrul orașului Galați a fost închis de comisarii Protecției Consumatorului.

Fast food din Galați închis de OPC, după ce un gălățean a postat pe Facebook imagini cu gândaci care se plimbă prin vitrine, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Câteva echipe de la Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Galați și de la Direcția de Sănătate Publică au mers în control la un fast food din centrul orașului, după ce imaginile postate de un gălățean au devenit virale pe Facebook.

Fast food din Galați închis de OPC

Fast food din Galați închis de OPC

În filmul făcut de bărbat se pot vedea mai mulți gândaci care se plimbă prin vitrine. În urma verificărilor, inspectorii au găsit mai mulți gândaci vii și morți.

Ca urmare, proprietarul unității a fost amendat cu 10.000 de lei de comisarii de la Protecția Consumatorului și cu 13.000 de lei de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică.

„S-a dispus închiderea unității pentru o perioadă de cel mult șase luni. Ei pot remedia problemele descoperite mult mai rapid. S-a dat și o amendă de 10.000 de lei.

Am găsit mai mulți gândaci vii și morți, dar au fost și alte probleme legate de materia primă. Când își vor rezolva problemele, vor putea cere redeschiderea”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, șeful Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Galați, Carmen Tudor.

Potrivit acesteia, comisarii CPC Galați și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică vor verifica și alte unități de tip fast food din oraș.

Publicat: 21 Oct. 2019, 16:33 Life
Pe aceeași temă