Spartan, ”spectacolul gustului legendar”, prezent la UNTOLD 2019

Publicat: 30 Jul. 2019, 19:00 Life
Spartan, ”spectacolul gustului legendar”, prezent la UNTOLD 2019

Spartan, ”Spectacolul Gustului Legendar”, va fi prezent la UNTOLD 2019.

Spartan, ”spectacolul gustului legendar”, prezent la UNTOLD 2019. Nu mai este mult până când va fi scris un nou capitol extraordinar din povestea nespusă a Tărâmului Nopții și Magiei. La începutul lunii august se va desfășura, la Cluj-Napoca, festivalul UNTOLD 2019, iar restaurantele ”Spartan” – brand 100 % românesc – vor fi prezente la eveniment pentru a oferi, tuturor celor prezenți, ”Spectacolul Gustului Legendar”.

”Ne vedem la Cluj! 🎶 În perioada 1-4 August Dj Gyros și Dj Souvlaki vor mixa “Spectacolul Gustului Legendar” la Untold 2019!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook ”Spartan România”, iar reprezentanții restaurantului spun că spectatorii se vor delecta gustând două produse celebre din meniu atât de apreciat de consumatori – Gyros si Souvlaki de pui. Totodată, este bine de știut că ”Spartan România” va avea două puncte de vânzare la UNTOLD 2019  – un truck și un stand cu deschidere de… 6 m.

Spartan, ”spectacolul gustului legendar”

După ce a practicat avocatura pe specialitate penală timp de 2 ani, Ștefan Mandachi s-a decis – la doar 26 de ani – să deschisă un restaurant cu specific grecesc în Suceava, brand 100% românesc, cu un meniu de bază consistent, compus din carne rotisată, pită greceasca, produsă chiar în locațiile resepctive, sosuri fresh preparate cu ingrediente proaspete, sosul de legume cu 0% grăsimi și numai legume proaspete.

Cum a devenit fast-food-ul… o parte din dietă

În ceea ce privește specialitățile Spartan, nu este cazul să vorbim despre un plus de calorii și carbohidrați, așa cum se întâmpla în cazul restaurantelor de tip fast-food.

Spre exemplu, Salata fresh Spartan este una din alegerile de bază pentru cei ce sunt la dietă. Are un conținut scăzut de calorii, este revigorantă mai ales în zilele călduroase și poate fi combinată cu sosul „multitudine de legume.” Sosul conține 0% grăsimi, fiind preparat din ingrediente naturale, incluzând roșii, morcovi, țelină, ardei kapia, și o notă de ardei iute. Iar salata va fi doar ușor picantă în combinație cu acest sos.

Restaurantele Spartan sunt locul ideal pentru clienții în căutare de ceva nou dar și pentru cei ce doresc o notă culinară tradițională.

În București, restaurantele Spartan se găsesc în Mega Mall , precum și în centrele comerciale Cora Pantelimon si Orhideea. În țară, Spartan se află în aproape toate orașele mari, inclusiv în Sibiu, un oraș pe care îl aveau în calcul pentru extindere, de multă vreme. În 2019, Spartan intenționează să exploreze noi piețe din Europa, în momentul de față purtând discutii avansate pentru spații din Italia, Spania, Anglia, Ungaria, Polonia și Bulgaria. Până acolo, însă, Spartan însumează o cifră de afaceri de aproximativ 28 de milioane de euro la nivel de grup și peste 15 milioane de euro pentru cele 19 locații proprii.

Spartan, ”spectacolul gustului legendar”

Publicat: 30 Jul. 2019, 19:00 Life
Pe aceeași temă