Familia Cristinei Ţopescu, discuţie secretă cu un bărbat. De ce a fost dispus individul să le ofere 8.000 de lei

Publicat: 16 Jan. 2020, 11:04 News
Familia Cristinei Ţopescu, discuţie secretă cu un bărbat. De ce a fost dispus individul să le ofere 8.000 de lei

Vestea că trupul regeretatei jurnaliste Cristina Ţopescu va fi incinerat, nu a fost pe placul multor persoane care au iubit-o. Mai mult decât atât, un bărbat a încercat să ofere bani familiei pentru a o înmormânta creştineşte.

Se pare că bărbatul nu s-a dus direct la membrii familiei Cristinei Ţopescu, ci a apelat la ajutorul preotului Bisericii ”Sf. Mina”, din incinta IML ”Mina Minovici” şi l-a rugat pe acesta să le transmită faptul că este dispus să aloce o sumă de bani familiei în spenanţa că vor renunţa la ideea de a o incinera pe jurnalistă.

”Vorbiți, părinte, cu ei și convingeți-i să nu o incinereze, ci să o îngroape creștinește”, i-ar fi spus enoriașul preotului în care îți pusese toate speranțele.

Bărbatul dispus să ofere familiei 8.000 de lei

Omul s-a oferit să sprijine financiar rudele Cristinei Țopescu cu 8.000 de lei, în cazul în care banii ar putea constitui o problemă în calea organizării unei înmormântări creștinești. Apropiați ai Cristinei Țopescu spun că a existat o discuție între preotul lăcașului de cult al IML-ului și fratele vedetei de televiziune, dar că acesta din urmă nu a renunțat la a-și incinera sora, motivând că dorința surorii lui ar fi ca cenușa să-i fie aruncată în mare.

Cristina Ţopescu şi-a dorit să fie incinerată

Chiar dacă familia nu ar fi fost de acord cu incinerarea trupului Cristinei Țopescu, jurnalista și-ar fi exprimat această dorință în repetate rânduri.

Familia Cristinei Țopescu a spus pentru ”Agenția VIP” că aceasta a fost dorința jurnalistei, fiind una mai spirituală.

„Aceasta a fost dorința ei, exprimată în mai multe rânduri familiei”, a declarat familia jurnalistei, potrivit lui Cristi Brancu.

„Cristina credea că așa e mai aproape de libertate, de viață, de Dumnezeu și de sufletul animalelor pe care le iubea”, a mai declarat familia.

Publicat: 16 Jan. 2020, 11:04 News
Pe aceeași temă