Faimoasa Amna, probleme grave de sănătate. Artista nu se poate întoarce în țară

Publicat: 20 Jan. 2021, 14:54 Vedete

Amna se confruntă cu probleme grave de sănătate după ce a fost eliminată din concursul desfășurat în Republica Dominicană. Artista nu se poate întoarce deocamdată în țară pentru că starea sa nu îi permite acest lucru și este nevoită să mai rămână câteva zile departe de cei dragi.

Amna a povestit recent pe rețelele de socializare faptul că a fost externată din spital, dar starea sa de sănătate nu este una foarte bună. Din acest motiv medicii i-au explicat faptul că nu poate să zboare deoarece corpul său este foarte slăbit și nu ar rezista unui zbor atât de lung.

”Primele zile de când am ieșit din spital 🥺 Încă am amețeli și nu prea pot să dorm… Dar încerc să mă bucur de liniștea și peisajul SUPERB de aici🌴Voi ce faceți ?❤️”, a scris artista pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, Amna a postat pe rețelele de socializare un clip în care le-a arătat fanilor că are picioarele pline de vânătăi din timpul probelor la care a participat.

„Din cauza problemelor de sănătate, doctorii spun că organismul meu nu e pregătit pentru un zbor atât de lung 🥺 Așa că, sunt nevoită să mai rămân câteva zile aici 🙏 Abia aștept să pot să vin A C A S Ă ❤️”, a scris Amna pe reţelele de socializare.

Cântăreața a fost la un pas să rămână oarbă

Artista Amna a povestit la un moment dat un episod șocant din viața ei. Când era mică, aceasta a fost la un pas să își piardă vederea. Atunci, părinții artistei au luat decizia de a se muta în București, a avut parte de două intervenții chirurgicale și văzul i-a fost salvat.

„Prima intervenție chirurgicală am avut-o când aveam doar șase luni. A urmat încă o intervenție la celălalt ochi, când aveam un an. Doctorul le-a spus părinților mei să stau departe de uzina de aluminiu care era în Slatina, așa că ne-am mutat în București”, a spus artista.

 

 

Sursă foto:

Publicat: 20 Jan. 2021, 14:54 Vedete
Pe aceeași temă