Amna, operată de urgență! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat artista după întoarcerea din Republica Dominicană

Publicat: 11 Feb. 2021, 10:20 Vedete

Amna a rămas cu probleme de sănătate după aventura din Republica Dominicană. Vedeta s-a întors recent în România și va fi nevoită să se opereze în următoarele zile.

Amna a dat tot ce a avut mai bun pentru a ajunge cât mai departe în competiție. Din nefericire problemele de sănătate nu i-au mai permis să continue, iar din acest motiv a renunțat și s-a întors acasă.

Amna se va opera de urgență

În urmă cu câteva zile, artista a anunțat că se va opera de urgență pentru că starea sa de sănătate nu este deloc bună.

”Vineri la ora 12.00 mă operez. Am făcut analizele necesare. Am făcut, de fapt, vizita preanestezică, pentru că urmează să fac acea operație pe care trebuia s-o fac în Republica Dominicană. Mi-au recoltat analize. Urați-mi succes”, a anunțat solista, pe contul ei de Instagram.

Totodată, cântăreața a precizat că a știut că are probleme de sănătate înainte de plecarea la Survivor. Din nefericire, acolo a luat o bacterie, iar din acest motiv problemele s-au agravat.

”Bila trebuia scoasă la un moment dat, dacă mă hotăram să efectuez aceasta intervenție chirurgicală, pentru că aveam niste chisturi. Eu nu am avut o criză de bilă la «Survivor România», a fost vorba de o bacterie de la care am avut durerile de stomac. Mă operez, pentru că îmi doresc să nu mai am probleme din cauza bilei niciodată, e o chestiune cu care m-am confruntat înainte de Dominicană. Eu nu mă operez acum pentru că s-a întâmplat ceva cu bila mea cât am fost la «Survivor România», trăiam cu această problemă, acele chisturi de care spuneam”, a declarat artista pentru click.ro

Artista a vorbit despre problemele de sănătate

”M-am simțit foarte rău, am început să mă deshidratez, după care am ajuns la spital. Primul doctor nu și-a dat seama de nimic, al doilea doctor m-a trimis direct la spital de urgență, aveam febră foarte mare și mi-a făcut o serie de analize…În curând mă voi opera și sunt gata să fac și pasul ăsta pentru că este cazul”, a spus Amna, potrivit wowbiz.ro.

”Nu m-am dus la Survivor să câștig, m-am dus pentru că-mi doream pentru mine experiența asta. Cine ajunge la Survivor, nu mai pleacă la fel. Ajunge mai puternic, mai încrezător, mai motivat, mai înțelept. Eu asta mi-am dorit pentru mine”, a completat cântăreața.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 Feb. 2021, 10:20 Vedete
Pe aceeași temă