De ce a plecat, de fapt, Amna de la Survivor România. Artista a făcut primele declarații: ”Am avut foarte multe branule, am fost foarte deshidratată”

Publicat: 21 Jan. 2021, 14:39 Vedete

Din nefericire pentru Faimoși, primul concurent eliminat a fost artista Amna. Cântăreața a fost propusă spre eliminare de către colegii săi, însă s-a confruntat și cu probleme de sănătate. După ce a ieșit din spital vedeta a făcut și primele declarații despre momentele dificile prin care a trecut.

Faimoasa Amna trece prin clipe dificile din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Medicii nu i-au dat acordul pentru a zbura în țară, astfel cântăreața este nevoită să mai stea câteva zile departe de familie.

„Bună dimineața! În sfarsit o zi de RELAXARE.. încă câteva zile și mă pot întoarce ACASĂ”, a scris cântăreața pe Instagram, cu puțin timp în urmă.

De ce a plecat de fapt, Amna de la Survivor România

Într-o intervenție pe care a avut-o în cadrul emisiunii Teo Show, Amna a dezvăluit, care a fost motivul real din cauza căruia a fost obligată să părăsească Survivor România. Artista susține că, în urma problemelor de sănătate pe care le-a avut, a fost nevoită să facă mai multe analize, iar din cauza branulelor aplicate de către medici, mâinile sale arătau destul de rău.

„Mâinile mele nu arătau foarte bine, am avut foarte multe branule, am fost foarte deshidratată, doctorii și-au făcut treaba. Nu mai suportam. Am făcut la analize și am avut atâtea branule în mână încât nu mai puteam .

Am făcut tot ce am putut în emisiune, îmi pare foarte rău că nu am rămas în emisiune, doar că sănătatea primează și e bine să stii când să te retragi. Medicii ar fi decis dacă eu să rămân sau nu, dacă nu ar fi fost votul publicului”, a mai spus Amna.

Cântăreața a fost la un pas să rămână oarbă

Artista Amna a povestit la un moment dat un episod șocant din viața ei. Când era mică, aceasta a fost la un pas să își piardă vederea. Atunci, părinții artistei au luat decizia de a se muta în București, a avut parte de două intervenții chirurgicale și văzul i-a fost salvat.

„Prima intervenție chirurgicală am avut-o când aveam doar șase luni. A urmat încă o intervenție la celălalt ochi, când aveam un an. Doctorul le-a spus părinților mei să stau departe de uzina de aluminiu care era în Slatina, așa că ne-am mutat în București”, a spus artista.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 21 Jan. 2021, 14:39 Vedete
Pe aceeași temă