Concurenta de la ”Survivor România” care a cedat! A izbucnit în lacrimi: ”Nu contează cine iese primul, contează ce…”

Publicat: 14 Jan. 2021, 12:42 Vedete

O concurentă de la ”Survivor România” a izbucnit în plâns seara trecută. Fiind încărcată de dorul pentru copilul ei, a cedat și a fost copleșită de emoții.

Amna a izbucnit în lacrimi în timpul interviului la ”Survivor România”. Cântăreața a mărturisit cu lacrimi în ochi faptul că îi este foarte dor de copilul ei, iar emoțiile au copleșit-o pe loc. În a treia zi de competiție, Amna își dorește să își strângă în brațe băiețelul. Până acum a simțit dificultăți în a se adapta în Republica Dominicană.

„Eu îmi iubesc toți colegii. Vreau să fim bine, să ieșim sănătoși din treaba asta. Mai înțelepți, echilibrați. Nu contează cine iese primul, contează ce am învățat în asta de trei săptămâni, o lună, cât vrea Dumnezeu. Contează ce ai învățat. Cred că pe fiecare ne așteaptă acasă…(aici izbucnește în plâns) E greu de tot fără copil. E cea mai mare provocare pentru că nu am fost niciodată despărțită de el, de băiețelul meu”, a mărturisit Amna.

Amna, mărturisiri înainte de începerea competiției

Chiar la început de emisiune, artista Amna a mărturisit care este motivul pentru care a venit să ia parte în show-ul ”Survivor România”. Totodată, artista de 36 de ani își dorește să își depășească limitele.

”Vânzăreanu Andreea Cristina, 36 de ani, cântăreață. Am venit la Survivor pentru că am vrut să îmi depășesc fricile, să mă liniștesc. N-am avut un moment cu mine de liniște de mai bine de doi ani și mi-e dor să stau cu mine. Am venit aici să-mi depășesc limitele, să fiu alături de colegii mei, o grămadă de cântăreți care sunt în echipa noastră și bineînțeles să-i cunosc și pe Războinici, le doresc mult succes, și am vrut să mă rup de tehnologie o perioadă, pentru că efectiv aveam telefonul atașat tot timpul de mână”, a spus artista.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 14 Jan. 2021, 12:42 Vedete
Pe aceeași temă