Amna a făcut dezvăluiri noi, după ce s-a infectat cu noul coronavirus: ”Am mâncat și mi-am dat seama că…”

Publicat: 15 Apr. 2021, 14:42 Vedete

În urmă cu câteva săptămâni, Amna a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Din fericire starea vedetei este mult mai bună, iar acum se află în izolare acasă. Artista a făcut noi dezvăluiri despre perioada grea prin care a trecut.

Amna le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare care este starea sa de sănătate în prezent. În urmă cu câteva zile, în momentul în care a dezvăluit că este infectată cu COVID-19, mulți au criticat-o pe vedetă și au acuzat-o că minte în legătură cu boala.

Artista nu s-a lăsat afectată de speculațiile răutăcișilor și a povestit că astăzi de împlinesc 11 zile de când s-a infectat și este în izolare acasă. Mai mult decât atât, cântăreața începe să-și recapete gustul și mirosul.

”Ziua 11 de COVID-19. Îmi recapăt gustul și mirosul. Astăzi de dimineață când m-am trezit și am mâncat mi-am dat seama că îmi revine ușor ușor mirosul și au și gust alimentele”, a spus cântăreața pe contul său de Instagram.

Amna, despre greutățile prin care a trecut la începutul carierei

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Amna a făcut mărturisiri incredibile despre viața și cariera sa. Artista a povestit ce a fost nevoită să facă pentru a scoate primul său album, dar și cum a reușit să treacă peste greutăți.

”Da. Au fost momente dificile, dar am trecut cu optimism peste ele. Îmi amintesc că am renunțat la ratele de leasing la prima mașină, pe care am returnat-o, ca să reușesc să scot pe piață prima piesă. Însă la începutul carierei am renunțat la mine, la Andreea (n.r. numele real al artistei), pentru a deveni Amna. Am dorit ca Amna să fie cunoscută.

Acum am reușit să le aduc și pe Amna și pe Andreea în același brand. Când am început să scriu în română, lumea nu m-a perceput că pe un artist român (n.r. Amna devenise deja un nume internațional). Atunci mi-am spus că nu mai am nimic de pierdut, că voi scrie din suflet și oamenii au înțeles cine sunt cu adevărat și ce fac. Când am adus-o și pe Andreea în percepția publicului, s-a construit întregul”, a detaliat artista.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 15 Apr. 2021, 14:42 Vedete
Pe aceeași temă