Cum arată Silvia Dumitrescu în costum de baie, la 62 de ani! Mișcarea nu lipsește din programul ei nici măcar la mare!

Publicat: 31 iul. 2022, 11:35 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Silvia Dumitrescu, în costum de baie, la Vama Veche! Îndrăgita artistă a petrecut câteva zile cu familia, la malul mării.

Cântăreața a fost surprinsă, alături de familia, ei, pe plajă în Vama Veche. Silvia Dumitrescu, la 62 de ani, este încă foarte activă și știe mișcarea și sportul sunt esențiale pentru organism.

Cum se menține în formă Silvia Dumitrescu?

În fiecare dimineață, artista intra în mare unde înotă preț de mai bine de jumătate de oră. Îmbrăcată în costum de baie din două piese, atunci când stătea la plajă însă, Silvia se dădea cu cremă, probabil cu SPF ca și protejeze pielea.

În urmă cu doi ani, ea declara luase mai multe kilograme în greutate și a urmat o dietă drastică. În 4 luni, artista a reușit atunci slăbească 14 kilograme. Ea declara mânca la ore fixe, renunțase la prăjeli, dulciuri, carbohidrați și pâine. Practic, a reușit topească kilogramele mâncând puțin și des, la ore fixe.

„Am avut nevoie de ambiție multă și de dorința de a arăta mai bine. Kilogramele în plus pe care le duci cu tine se simt și pe inimă și pe organe. Toate au pornit de la un colesterol mare și am zis că pot să renunț la dulciulețe și atunci am început și cu mese la anumite ore, după ora 7 seara nu mai mănânc.

„Am ținut un regim care mi s-a potrivit. M-am abținut de la lucrurile care îmi plac”

Greutatea o duci cu tine și mă săturasem. Am început să renunț la dulciuri, dar mai mâncam o bucățică mică de ciocolată amăruie, însă am avut restricții pe care mi le-am impus și de la medic, pentru colesterol și am început să scot mai multe lucruri, mai ales pâine, frișcă, smântână, brânză. Mănânc iaurturi.

Dimineața, la ora 10:00, micul-dejun, la 12:00 prânzul și la 18:00 masa de seara, e strict. Mănânc și paste câteodată, dar nu mă omor. Mănânc pește dacă mi-e poftă, salata îmi place mult. Salata de roșii cu puțină verdeață. Sunt lucruri obișnuite, am ținut un regim care mi s-a potrivit. M-am abținut de la lucrurile care îmi plac”, dezvăluia Silvia Dumitrescu, potrivit CANCAN.RO

Silvia Dumitrescu, la Vama Veche, cu familia

Nu știm dacă mai urmează dieta drastică, cert este mișcarea nu lipsește din programul ei. Silvia Dumitrescu și-a găsit timp, în fiecare zi, înoate în mare, și pună sângele în mișcare.

Artista a fost recunoscută de mai toți cei prezenți lângă ea pe plajă. Politicoasă, Silvia a stat la povești cu fiecare fan ce a intrat în vorbă cu ea.

În această vară se pare artista a ales și petreacă vacanța în România, la mare, la Vama Veche, alături de soțul ei și ceilalți membrii ai familiei.

Publicat: 31 iul. 2022, 11:35 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă