Alexandra Stan a încins plaja din Mamaia cu cel mai decupat costum de baie

Publicat: 19 iul. 2022, 11:00 Autor: Maria Apostol Vedete

Alexandra Stan s-a relaxat pe litoralul românesc, alături de câteva prietene apropiate. Sexy-blonda care a „rupt” topurile cu piesa „Mr. Saxobeat”, cu care a strâns peste 1.2 miliarde de vizualizări pe diverse canale oficiale, a arătat tot pe plaja din Mamaia!

Artista a profitat de vremea superbă și s-a lăsat mângâiată de razele soarelui arzător. Pentru un bronz de nota 10, a optat pentru un costum de baie minuscul, din două piese, de culoare roz.

Și ce priveliște a oferit! Alexandrei Stan nu i-a păsat de nimeni și de nimic! Parcă în „ciuda” bărbaților, blondina, foarte jucăușă de fel, s-a unduit senzual pe plajă și a acaparat atenția tuturor. Atmosfera de la Mamaia s-a încins în doi timpi și trei mișcări!

Când și-a cărat șezlongul a fost, însă, punctul culminant. Pe CANCAN.RO puteți vedea imagini fabuloase cu ea!

Alexandra Stan și Dorian Popa s-au sărutat!

Alexandra Stan este o fire deschisă și foarte sinceră. Pentru că e talentată și arată bine întoarce capul mai multor bărbați atunci când își face apariția. Artista a povestit într-un interviu care a fost primul băiat care a sărutat-o. Surpriza a fost răspunsul, Dorian Popa! Cei doi interpreți s-au iubit în adolescență, pe când amândoi erau la liceu în Constanța.

Alexandra Stan avea pe atunci 16 ani, iar Dorian Popa 17 ani, însă, din păcate, relația lor nu a fost una de durată pentru că Dorian Popa i-a fost infidel. “Da, a fost primul meu iubit, dar chiar m-a înșelat. M-a înșelat cu o fată, Corina,  de la noi din Constanța, care avea super mulți bani. L-am prins cu ea! Chiar a fost pe interes! M-a înșelat dar el nu mai recunoaște acum chestia asta, a mărturisit artista, în premieră, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Publicat: 19 iul. 2022, 11:00 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă