Silvia Dumitrescu ne uimește și la 60 de ani! Cum a ieșit îmbrăcată la o plimbare prin parc

Publicat: 24 iun. 2020, 11:08 Autor: Andreea Voicu Vedete

Vi-o mai amintiți pe Silvia Dumitrescu, artista de muzică pop care făcea senzație în România?

Paparazzi CIAO.RO au surprins-o pe Silvia Dumitrescu (60 de ani) singură în parc, pe o bancă. Artista de muzică pop a ales să se îmbrace lejer, casual, dar cu gust. Cântăreața a fost observată în timp ce butona de zor telefonul mobil și chiar vorbea cu cineva prin apel video.

Într-o zi de vară călduroasă, dar cu vreme instabilă, Silvia Dumitrescu s-a adăpostit la umbra unui copac, pe bancă, dar pare că a renunțat la vestimentația ”corespunzătoare” de scenă și a fost surprinsă într-o pereche de pantaloni, o bluză neagră, iar pe deasupra a ales să poarte o bluză colorată. Silvia Dumitrescu nu a uitat nici de accesorii, având și ochelari de soare pe cap. Lângă ea, pe bancă, și-a pus rucsacul. Apoi, a început să butoneze de zor… Apoi, solista de muzică pop a fost văzută în timp ce se plimba pe alee.

Boala de care suferă Silvia Dumitrescu

Însă, nu multe persoane știu faptul că artista Silvia Dumitrescu suferă de o boală cumplită. Cântăreața de muzică pop se luptă de mai mulți ani cu o boală autoimună care îi afectează funcția glandei tiroide.

Într-un interviu, Silvia Dumitrescu a mărturisit faptul că boala autoimună se numește Hashimoto. Este o boală cu care va trăi toată viața, neavând leac pentru ea.

„Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună.Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent”, ne-a dezvăluit artista la un moment dat.

”Am toate motivele din lume să fiu fericită, de depresie nu e vorba. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie și se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrul acesta”, a mai povestit îndrăgita solistă.

Publicat: 24 iun. 2020, 11:08 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă