Boala de care suferă Silvia Dumitrescu. Artista se chinuie de câțiva ani cu aceste simptome

Publicat: 29 May. 2020, 10:00 Vedete
Boala de care suferă Silvia Dumitrescu. Artista se chinuie de câțiva ani cu aceste simptome

Silvia Dumitrescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale generației vechi. Boala de care suferă de mult timp nu a făcut-o să renunțe la stilul nonconformist și nici la zâmbetul de pe buze. La 60 de ani, Silvia Dumitrescu este în continuare într-o formă de zile mari, iar anii par să nu-și pună prea mult amprenta asupra ei.

Silvia Dumitrescu suferă de o boală care nu are leac

Silvia Dumitrescu se poate mândri cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani. Este una dintre vocile de aur ale celei mai bune generații din muzica românească. Artista a știut încă de la început cum să-și impresioneze publicul și a fost adepta unui stil rebel, ieșit din tipare, care o caracterizează chiar și în prezent.

Pe lângă vocea inconfundabilă, Silvia Dumitrescu a mizat și pe firea sa extravangantă și pe simțul umorului și astfel a reușit în permanență să fie o prezență plăcută, indiferent de locurile în care a fost invitată. Puțină lume știe însă că sub zâmbetul pe care l-a afișat întotdeauna se ascund și probleme de sănătate. Artista a încercat pe cât posibil ca boala de care suferă să nu-i afecteze în niciun fel cariera muzicală.

Silvia Dumitrescu a recunoscut că a fost diagnosticată cu Hashimoto, o boală a tiroidei. ”Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta. Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent”, a dezvăluit artista.

Această boală îi crează vedetei neplăceri nu doar în ceea ce privește aspectul fizic. Multe persoane au crezut, la un moment dat, că Silvia Dumitrescu ar fi în depresie. ”Am toate motivele din lume să fiu fericită, de depresie nu e vorba. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie și se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrul acesta”, a mai povestit îndrăgita solistă.

Silvia Dumitrescu arată exemplar la 60 de ani

Chiar dacă anul acesta Silvia Dumitrescu va împlini 61 de ani, aceasta are o siluetă de invidiat. A reușit să slăbească 25 de kilograme și astfel își poate permite să se îmbrace ca și în tinerețe. Artista este în continuare adepta unui stil atipic, care o prinde foarte bine.

Vedeta a dat dovadă de ambiție și a demonstrat că, indiferent de vârstă, este posibil să slăbești și să te menții în formă. Silvia Dumitrescu a luat decizia de a da jos surplusul de kilograme, după ce medicii au avertizat-o că are colesterolul mare. A fost nevoită să renunțe la grăsimi și să-și facă un program de alimentație.

”Am mese fixe, iar ultima masă este la şapte seara. Am renunţat la tot ce-mi place, la prăjeli, mai ales la dulciuri, de care eram dependentă. Pot să vă spun că mă simt mai bine acum, cu kilogramele în minus. Din păcate, nu reuşesc să merg la sala de sport, însă pot să spun că o alimentaţie sănătoasă contează enorm”, a dezvăluit Silvia Dumitrescu.

Artista ia micul dejun la 10 dimineața, prânzul la 14:30, iar cina la 19:00. Chiar dacă și-a schimbat stilul alimentar, aceasta a recunscut că, din când în când, își mai face câte o poftă. Plăcintele reprezintă desertul preferat al Silviei Dumitrescu. În plus, vedeta compensează faptul că nu lucrează la sală cu mersul pe jos. Aproximativ 10.000 de pași face aceasta zilnic.

Trebuie să recunoaștem că efortul depus de artistă se vede cu ochiul liber, iar schimbarea este impresionantă.

Publicat: 29 May. 2020, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă