Rubensiana Silvia Dumitrescu s-a dezbrăcat de inhibiții pe plajă şi a dansat ca la 20 ani

Publicat: 12 Aug. 2020, 21:25 Vedete

Mare om, mare caracter. Ea este Silvia Dumitrescu, „ZUZA” muzicii românești de mai bine de 30 de ani care continuă să nu se dezmintă. Blonda ieri, blondă și azi. Pozitivă ieri, dar mai ales … pozitivă astăzi.

Artista, asemenea marilor staruri autohtone, a fost surprinsă de paparazii CIAO.RO la mare, weekend-ul care a trecut. Asumată, deloc deranjată de formele-i care nu mai sunt ca la 20 de ani, Silvia Dumitrescu se unduia pe ritmurile latine puse la dispoziție, auditiv, de către administratorii plajei pe care era „campată”.

Veselă, pe același vibe cu muzica, artista a demonstrat încă o dată că te naști artist, nu te faci artist. Alături de ea, soțul, care probabil că nu încetează să se felicite că a acceptat să-i fie soț artistei. Un singur moment de pauză a avut Silvia Dumitrescu, în spectacolul estival organizat ad-hoc, ceva i-a atras atenția de undeva din apă, însă rapid s-a repliat și a pornit-o din nou la dans.

Felicitări, Doamnă!

Silviei Dumitrescu „i se rupe” …

Și, când spuneam la început că „Silviei Dumitrescu i se rupe”, apoi chiar așa este. Artista cu vocea inconfundabilă și cu acest vibe veșnic tânăr ascunde elegant și demn un diagnostic nu tocmai comod.

Diagnostic făcut public în această primăvară de ciao.ro. Atunci, Silvia Dumitrescu ne declara în exclusivitate că a fost diagnosticată cu boala Hashimoto, o boală endocrină autoimună. ”Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta. Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent”, a dezvăluit artista.

În ciuda situație medicale, Silvia Dumitrescu rămâne Silvia Dumitrescu, iar nouă ne este tare dragă pentru asta. ”Am toate motivele din lume să fiu fericită, de depresie nu e vorba. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie și se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrul acesta”, a mai povestit îndrăgita solistă.

 

Publicat: 12 Aug. 2020, 21:25 Vedete
Pe aceeași temă