EXCLUSIV | Seria de victorii a tribului roșu comentată de Andrei Krișan: ”Ceva din energia Faimoșilor dă starea de siguranță”

Publicat: 21 mart. 2024, 13:41 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Săptămâna de Survivor All Stars oferă numeroase surprize de fiecare dată, însă faptul că tribul Faimoșilor a reușit, ca după multe eliminări, să devină atât de puternic, pare clar cea mai mare mirare pentru cei de acasă. Aseară, aceștia au câștigat iar imunitatea și vor trimite acasă încă un Războinic. Despre această victorie, dar și despre celelalte întâmplări ale serii, ne-a vorbit Andrei Krișan, într-un nou material exclusiv.

”Faimoșii au un extra-mega vibe în camp, se distrează, cântă, voie bună, mănâncă bine de 2 zile. Nu ai cum să mănânci, să câștigi și să nu ai vibe-ul bun. Ana Pal și TJ pare că au legat o conexiune de prietenie, vorbesc mai mult. Formula asta pare că le prinde bine. Au strategii tot mai bune, în timp ce Războinicilor nu prea le ies deloc. Se bucură de tot ce se întâmplă – recompense, jocuri”, a menționat Krișan urmărind imaginile din cele două triburi.

Seria de victorii a tribului roșu comentată de Andrei Krișan

Tot vicecampionul a ținut să discute și despre subiectul cel mai aprig din echipa albastră – strategia făcută de Ștefania Ștefan și punctele pierdute de aceasta în ultima vreme: ”La războinici, deși Ștefania Ștefan aducea puncte după puncte și victorii după victorii, cum pierd un pic, cum lumea vorbește urât, nu le mai convine ce se întâmplă cu ea. Iar asta nu mi se întâmplă normal, având în vedere cum totul era ok când ea aduce puncte. Nu cred că este doar vina ei – pierde 1-2puncte sau trei maximum, dar restul din echipă? Normal că înfrângerile destabilează echipa, fac să ajungă la niște discuții care până acum nu ar fi avut loc”.

Despre jocul serii, Andrei a ținut să precizeze că: ”Jocul de Imunitate vine cu surprize. Războinicii spuneau de câteva zile că vor joc pe apă, că asta ar fi soluția pentru un comeback uriaș. Uite că a venit jocul pe apă, unul pe care l-am avut și noi (o parte din el) în sezonul nostru. Un joc de ștafetă, 10 la 9 pentru Faimoși, ceea ce arată că Războinicii nu sunt slabi. Înfrângerile i-au afectat destul de mult, pare că nu toți din echipă ajung departe. Sper ca măcar jocul de mâine să fie adjudecat de Războinici, au nevoie de un final de săptămână liniștit, în ceea ce privește o recompensă sau puțin vibe bun. Un joc foarte foarte strâns, Ștefi aduce punct, după ce la ultimele ștafete nu s-a descurcat. E clar că ceva se întâmplă, ceva din energia Faimoșilor dă starea de siguranță”.

Evident, Andrei nu ar fi putut încheia comentariul fără a discuta puțin și despre imunitatea personală și potențialele nominalizări care vor avea loc în această seară: ”Sorin a avut o strategie foarte bună la jocul de Imunitate personală, acele mânere pe care le-au atașat erau cu acea curbură spre cer, ceea ce nu oferea siguranță. El a făcut cu acea curbură spre interior și asta l-a făcut să fie relaxat. Iancu avea forță, dar nu suficientă. Cred că Sorin a jucat foarte bine în acest joc. Nu este o surpriză, putea câștiga oricine. Dar el a fost mai bine și mai pregătit pentru această probă. În ceea ce privește strategia de nominalizare, aș zice că Lola ar trebui să fie la votul comun, iar Duli din partea celui care are colanul. Aceste variante ar fi din punct de vedere sportiv. Social, ei știu cel mai bine cum ar trebui să se organizeze ca să-și facă voturile. Băieții nu cred că se vor nominaliza între ei”.

Săptămâna de Survivor se încheie diseară, de la 21:30, iar mâine vom vedea ce spune Andrei despre ultimele întâmplări din această etapă.

Foto: PR PRO TV

Publicat: 21 mart. 2024, 13:41 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă