EXCLUSIV| Se prefigurează un nou divorț în showbiz? Lavinia Pîrva nu mai poartă verighetă!

Publicat: 09 nov. 2020, 21:17 Autor: G. M. Vedete

Chiar dacă nimeni nu a auzit până acum niciun zvon despre un posibil divorț între ea și Ștefan Bănică Jr, iată că Lavinia Pîrva ne-a arătat recent că nu mai poartă verighetă!

Soția lui Stefan Banica Jr. a iesit, recent, cu fiul ei, Alexandru, în vârstă de 1 an și jumătate la plimbare, lânga un parc din Capitală. Bruneta era îmbrăcată într-o ținută largă, albă, asortată cu o pereche de bocanci, iar micuțul purta pantaloni, geacă și căciuliță, o ținută extrem de “fashion”.

Lavinia Pîrva, fără verighetă

La treningul alb pe care-l purta Lavinia, se pare că nu se asorta niciun fel de bijuterie, asta pentru că artista nu avea nici cercei, ceas, brățari sau inele și nici măcar verighetă! Unii ar spune că poate ar exista probleme în paradis și din acest motiv soția lui Bănică Jr. nu mai poartă verighetă, însă alții ar considera că pe deget stralucirea unei bijuterii n-ar fi tocmai în ton cu treningul pe care l-a îmbrăcat cântăreața.

Cert este că Lavinia a fost într-adevăr o apariție, căci trecătorii întorceau capul după ea. Desigur, o mămică grijulie ce este, vedeta a avut ochi doar pentru fiul ei, Alexandru, pe care nu l-a scăpat din priviri nici măcar o secundă.

După plimbare, Lavinia și-a urcat fiul în mașină, pe bancheta din spate, regulamentar, și a plecat, probabil spre casă.

Lavinia Pîrva a slăbit 30 de kilograme

Pe parcursul sarcinii, Lavinia Pîrva a luat mai multe kilograme în greutate. Cu un regim alimentar echilibrat și mult sport, soția lui Ștefan Bănică Jr. a reușit să topească, în câteva luni, în jur de 30 de kilograme și să revină la silueta de dinainte de a rămâne însărcinată.

 

 

Publicat: 09 nov. 2020, 21:17 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă
×