EXCLUSIV | Nu o să îți vină să crezi ce ține Rona Hartner în geantă. Mulți nu bagă asta nici în valiza de voiaj

Publicat: 05 oct. 2022, 17:01 Autor: G. M. Vedete

Nu o să îți vină să crezi ce ține Rona Hartner în geantă. Rona Hartner se bucură de libertate de când a divorțat, se bucură și de viață de când a câștigat lupta cu boala nemiloasă.

Rona Hartner se bucură de libertate de când a divorțat de Herve Camilleri și spune nu are vocație de a fi căsătorită. Sănătoasă este, după cum ne-a declarat, asta pentru a trecut printr-o boală cumplită în urmă cu câțiva ani.

Acum merge periodic la controale și îi mulțumește lui Dumnezeu i-a dat o nouă șansă la viață. În această perioadă, Rona Hartner se află în România unde are câteva spectacole și participă la emisiunea “Te cunosc de undeva”.

Rona Hartner se bucură de libertate, se plimbă între Franța și România: „Când mă plimb, între țări, vin cu o geantă de mână”

Rona, ai revenit în țară… Te plimbi mult.

Sunt în zona geamantanelor (râde – n.r.). Acum sunt cu emisiunea “Te cunosc de undeva”, sunt concurentă și am multe ediții în fața mea. Am 15 ediții. Voi fi foarte mult timp în țară.

Între timp am multe proiecte și-n străinătate: o filmare în Tunisia cu un film francez, am concerte de jazz în Franța, în Paris, și am foarte multe evenimente și-n România. Fac și un concert de ziua Mariei Tanase, cu piesele ei.

Într-adevăr am o perioadă un pic agitată, când sunt în țară, când sunt aici.

Am o garderobă completă în România, garderobă completă în Franța și eu, când mă plimb, între țări, vin cu o geantă de mână.

Nu o să îți vină să crezi ce ține Rona Hartner în geantă

Ce ai în geanta aceea?

Ce să am în geantă? Imaginează-ți că am cam tot. Trusa de machiaj, retuș pentru unghii, rochie, pijama, tot, tot într-o singură geantă de mână. M-am specializat în a merge cu un bagaj. Computer, cabluri… am tot în geanta aia. Când încep să scot din ea… ai zice că toate ar trebuie să intre într-o valiză.

Am o geantă de mână cu de toate.

Rona Hartner: „Pentru mine este un miracol ce mi s-a întâmplat. Cred că Dumnezeu mă iubește enorm, că mă răsfață”

Cu sănătatea ești bine… Mergi la controale periodic.

Foarte bine. Cred că se vede că sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu.

Merg la control din 6 în 6 luni. Acum mi-au ieșit analizele impecabile. Mai am de făcut în ianuarie. Din fericire, sunt foarte bine și mă simt foarte bine. Și am început să pot să-mi intru în tonusul meu normal. Pentru mine este un miracol ce mi s-a întâmplat, adică îmi dau seama că… marile sechele după chimioterapie trebuia să dureze 7 ani și la mine au dispărut într-un an. Cred că Dumnezeu mă iubește enorm, că mă răsfață.

Nu m-am lăsat că pic în niciun fel de groapă sufletească. Pentru că în fiecare zi trebuie să ne ordonăm cei 15.000 de neuroni în noi care se nasc, înspre credință. Că dacă nu începem prin a fi credincioși și necredința se infiltrează. Trebuie, în fiecare dimineață, când ne trezim, să zicem “Doamne, cred în Tine”. Măcar atât. Și să le spunem neuronilor noi “Tu vii într-un corp care crede. Tu trebuie să te aliniezi la ceea ce cred eu”. Și să spui corpului tău “Rămâi în aceeași zonă. Crezi și trebuie să creștem în credință în fiecare zi”. O relație cu Dumnezeu e importantă.

Atunci lucrurile se întâmplă într-un alt fel, mult mai minunat și viața e o surpriză permanentă. Dumnezeu, în primul rând, ne pregătește surprize. Nu trebuie să ne fie frică niciodată de viitor pentru că surprizele lui Dumnezeu sunt obligatoriu agreabile.

Rona Hartner se bucură de libertate și spune nu este pentru ea căsătoria: „De ce trebuie să fii neapărat legat?”

Cu viața personală cum stai?

Stau foarte bine. Sunt tânără divorțată. Fresh divorțată. N-am nicio problemă în sensul ăsta. Poate cred că nici n-am vocație de a fi căsătorită. Nu cred că am chestia asta cu căsătoria, rezist rău în captivitate. Uită-te și tu la Caii de la Letea, ce liniștiți sunt, de o viață liberi. Dar care e problema? Nu e nicio problemă… De ce trebuie să fii neapărat legat?

Iubirea, căsătoria, toate acestea sunt niște concepții foarte frumoase care au și ele și frumusețea, și crucile lor. Nu știu dacă asta e crucea mea…. Cred că mai degrabă trebuie să-mi port crucea de celibatară, consacrată și să mă bucur de viață așa cum mi-a dat-o Dumnezeu. Și să demonstrez că se poate și altfel.

Fiecare cu destinul lui.

Publicat: 05 oct. 2022, 17:01 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă