După ce a învins cancerul, Rona Hartner a primit o nouă veste din partea medicilor: ”De acum încolo, timp de cinci ani…”

Publicat: 19 Jun. 2020, 11:17 Vedete

Rona Hartner a învins cancerul, însă a ajuns din nou pe mâna medicilor. Chiar dacă a reușit să se ferească și de temutul virus care a pus stăpânire pe întreaga planetă, artista a fost nevoită să își facă recent un set de analize, iar rezultatul a surprins-o.

Rona Hartner a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie puternică. A câștigat lupta cu boala, iar acum încearcă să își trăiască viața la fel cum o făcea înainte de a se îmbolnăvi.

Rona, din nou pe mâna medicilor

După ce a învins cancerul, artista și-a reluat viața, însă, deși se afișa cu zâmbetul până la urechi, vedeta a așteptat în tot acest timp, rezultatul analizelor pe care le-a făcut recent.

În cadrul unei intervenții telefonice, Rona și-a liniștit fanii și a explicat cum a decurs ultima vizită la medic.

Cu zâmbetul pe buze, plină de energie, Rona a dezvăluit faptul că în urma analizelor, medicii i-au dat un răspuns înbucurător. Mai exact, artista este mai sănătoasă ca niciodată.

”Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. De acum încolo, timp de cinci ani trebuie să fac analizele acestea mereu, ca să vad dacă mă îmbolnăvesc. Acum am făcut ultimele analizele și nu mai am nici un fel de cancer, nici metastază”, a spus Rona Hartner în cadrul unei emisiuni TV.

Rona Hartner a vrut să se sinucidă!

Rona Hartner, frumoasa actriţă aprciată de mii de fani, nu a fost mereu fata cea veselă şi puternică. Vedeta a povestit, într-o emisiune tv, cum a încercat să îşi ia viaţa.

„Eu am avut trei tentative de sinucidere, la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier”, a spus Rona Hartner, la TV.

Publicat: 19 Jun. 2020, 11:17 Vedete
Pe aceeași temă