Rona Hartner, dezvăluiri halucinante despre momentul în care a dorit să își pună capăt vieții: ”Atunci am înțeles că nu era momentul ca eu să pier”

Publicat: 14 oct. 2020, 08:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ultimele luni au fost extrem de dificile pentru artista Rona Hartner. Celebra artistă a fost diagnosticată cu cancer de colon, iar tratamentul pe care a fost nevoită să îl urmeze a fost unul destul de dificil și dureros. Recent, vedeta a făcut dezvăluiri halucinante despre tentativa de a-și lua viața din cauza probemelor cu care s-a confruntat.

Rona Hartner a trecut prin momente extrem de grele, însă din fericire acestea sunt de domeniul trecutului.  Acum este vindecată și împlinită pe toate planurile, însă în urmă cu ceva timp Rona s-a luptat cu depresia, afecțiune care a determinat-o să apeleze la gesturi necugetate.

„Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor.

Această persoană a apărut de trei ori în viața mea. Mereu vine în situațiile critice. Nu știu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înțeles că nu era momentul ca eu să pier”, a declarat Rona Hartner, într-o emisiune de televiziune, potrivit viva.ro.

Cum a depășit artista perioada de tratament a cancerului de colon

„Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat și, în fiecare dimineață, beam pe stomacul gol chestia asta.

Am mai luat spirulină și mi-am refăcut fierul. Am luat vitamina C și mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi.

Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare”, a mai povestit Rona Hartner.

“Am fost norocoasa ca am gasit boala la timp. Peste un an ar fi fost prea tarziu”

”Timp de 5 ani trebuie sa fiu sub observatie. Adica din 6 in 6 luni fac analize totale, colonoscopie, computer tomograf, de toate. Sfatul meu pentru oamenii care au oboseli ciudate sa mearga la analize pentru ca noi, in Romania, am avut totusi Cernobalul, sa nu uitam ca este o tara foarte poluata. Eu spun sa-si faca fiecare, incepand de la 30 de ani, controale. E mai bine din timp. In cazul meu… am fost norocoasa ca am gasit-o la timp. Peste un an ar fi fost prea tarziu. Eram in faza 3 A, mai urma faza 3 B si 4. Si 4 este “bye-bye”. Eram foarte aproape….”

Publicat: 14 oct. 2020, 08:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă