Rona Hartner dă cărțile pe față! De ce nu mai vrea să se implice în nicio relație după divorț: ”Niciun bărbat nu a fost capabil să mă …”

Publicat: 19 mai 2022, 19:40 Autor: Dora Bazavan Vedete

Rona Hartner s-a vindecat complet! Și este la dublu! Mai precis, vedeta e fericită deoarece analizele îi sunt perfecte, iar inima ei este pe drumul cel bun! Și dacă tot a ieșit învingătoare după crunta luptă cu cancerul de colon, atunci când l-a descoperit într-o stare destul de avansată. Rona Hartner a recunoscut pentru CIAO.RO că abia acum este sigură că și-a revenit și după divorțul de soțul ei francez, Herve Camilleri, de care a divorțat după trei ani de relație și la doar un an și jumătate de la nuntă.

Reporter: Cum sunteți acum din punct de vedere sufletește?

Divorțul cred că a durat mult mai mult  decât am crezut eu! Adică pot să zic efectiv că am decis să divorțez abia acum vreo săptămână.

Cum așa?

Adică chiar să dau pagina și să trec mai departe. Cred că undeva, atunci când te desparți, rămâne undeva un licăr de speranță. Că, într-o zi, sub alte auspicii, va fi posibilă poate o revenire sau o împăcare…Cam de vreo săptămână am zis nu, nu m-aș mai întoarce niciodată!

Culmea este că am uitat și ce e rău și ce e bun. Asta e mai grea, că am uitat și ce a fost bun. E ca și cum nu am fost niciodată în această relație. E ciudat sentimentul, nu știu de unde să-l iau. Cred că de la faptul că dacă ierți o persoană în ceea ce ți-a greșit, cred că ierți atât de bine încât uiți complet ce a făcut. Deci nu pot să-mi aduc aminte nici de ce a fost rău. Nu pot să-mi aduc aminte nici de ce a fost bun!

”În cuplu erau niște dezacorduri foarte mari”

V-ați mai fi împăcat cu fostul soț? Vă gândeați la asta?

Eu mă gândeam la un moment dat. Când am reușit eu în mintea mea să îl iert complet, mă gândeam la asta. Dar pe urmă mi-am zis nu! Nu, pentru că dacă trei ani am fost așa, nu am fost un cuplu atomic, să ne batem sau mai știu eu ce, dar am fost un cuplu în dezacord, pe foarte multe planuri. Au fost foarte multe planuri pe care noi nu ne-am înțeles niciodată de fapt.

Foarte multe chestii care ne-au unit, poate din exteriorul cuplului… Dar, înăuntru, în cuplu, erau niște dezacorduri foarte mari. Chiar dacă mă gândeam și năzuiam și îmi imaginam că s-ar putea, mi-am dat seama că nu se mai poate să revin. Și sunt mai liniștită de când sunt separată și profit de această liniște interioară. Și încep de la chestia asta să construiesc. Dar a fost greu de acceptat eșecul. Foarte greu!

Sunteți deschisă acum unei noi relații dacă e să apară pe viitor așa ceva?

Da, sunt și deschisă unei noi relații și în același timp sunt și absolut sigură că trebuie să devin soră consacrată! Cred că sunt mai degrabă, mă gândesc oare, omul, bărbatul pentru mine nu este ceea ce îmi doresc eu, de fapt. S-ar putea să vreau să fiu pur și simplu soră consacrată. Să vreau să fiu dăruită unei misiuni, să trăiesc pentru Iisus.

Rona Hartner: ”Nu mai aștept de la un bărbat fericirea!”

Să fiu liberă și cred că asta este adevărata mea vocație. Pentru că prea nu m-am înțeles cu niciun bărbat în viața mea! Da, pe bune, chiar nu! Nu am găsit niciunul, ca să zic așa, perfect. Și cred că am avut și eu niște bărbați ca lumea în viața mea, Dar nu, parcă niciunul nu e ce vreau eu!

Pe principiul “Niciodată să nu spui niciodată”…

“Never say never!”,  știu, dar nu mai sper ca un bărbat să mă facă fericită! S-a terminat această speranță! Știu că sunt fericită alături de Dumnezeu. Că el mă va face fericită. Nu mai aștept de la un bărbat fericirea! Pentru mine, din momentul în care mi-am dat seama, cu atâtea căsătorii, cu atâtea relații, că n-a fost capabil niciun bărbat într-adevăr să mă facă fericită așa cum vreau eu, cred că într-adevăr răspunsul este că sunt fericită când sunt cu Dumnezeu.

Când mă închin pur și simplu și sunt foarte fericită și foarte liniștită. Deci, probabil, că asta este menirea mea. Săptămâna asta e săptămâna vocațiilor, poate că mi-a venit și mie mintea la cap și că mă fac soră consacrată. Sora Rona! (râde)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat: 19 mai 2022, 19:40 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă