EXCLUSIV | Irinel Columbeanu speră să își revadă fiica de Paște! Unde vrea să o ducă pe Irina Columbeanu + Cum ar trebui să arate viitoarea sa parteneră de viață

Publicat: 14 apr. 2023, 15:29 Autor: Dora Bazavan Vedete

Irinel Columbeanu a ajuns la vârsta înțelepciunii și își dorește lângă el o femeie plină de calități, dar în mod special care să aibă respect și să nu arate ca o imagine retușată de pe Instagram.

Fostul milionar de la Izvorani este singur acum dar își găsește forța să meargă mai departe și speră să fie sănătos în continuare pentru a face față provocărilor care vor urma. Tot ce își dorește este să își revadă cât mai repede fiica, pe Irina Columbeanu, care are acum 16 ani și este o adolescentă superbă și foarte deșteaptă.

Irinel Columbeanu speră să își revadă fiica de Paște!

Se pare că tatăl și fiica urmează să se întâlnească de Paște, iar Irinel Columbeanu așteaptă acest lucru cu nerăbdare și ne-a declarat în exclusivitate pentru Ciao.ro că își va face planurile de sărbători în funcție de venirea în țară a Irinei Columbeanu.

Ultima știre pe care am citit-o despre dumneavoastră era despre faptul că sunteți singur și nu mai sunteți implicat în nicio relație! Așa este acum sau s-a remediat această situație între timp?

Așa este. Acum. Mâine nu mai știu.

Cum ar trebui să arate femeia lângă care Irinel Columbeanu s-ar simți cel mai bine?

Pot să vă răspund că nu ar trebui să arate ca o imagine retușată de pe Instagram și mai ales să nu se comporte cu nimeni ca și cum numai acea imagine ar fi de ea.

Ce calități ar trebui să nu îi lipsească? Întotdeauna ați avut lângă dumneavoastră nu doar femei frumoase ci și deștepte!

Naturalețea, spontaneitatea, farmecul, inteligența, umorul, vioiciunea corpului și a spiritului, compasiunea, cinstea, bunul simț, respectul, demnitatea!

Să îi lipsească: aroganța, impertinența, mândria, irascibilitatea, plictiseala, necinstea, frivolitatea, lăcomia, aroganța, zgârcenia.

Unde vrea să o ducă pe Irina Columbeanu

Vă simțiți singur acum?

Da.

Trebuia să plecați în America la un moment dat, parcă de Crăciun, să fiți alături de Irina și să petreceți timp de calitate împreună. Ce s-a întâmplat de nu ați mai plecat?

Planificarea zborurilor de întoarcere s-a încurcat atât de tare din cauza grevelor personalului navigant la un moment dat în ultima parte din decembrie 2022 încât nici cele de dus nu mai puteau fi rezervate din Europa către SUA. Aeroporturile s-au închis, rezervările de Crăciun/Revelion s-au anulat astfel încât am fost nevoit să renunț de a mai călători pentru a nu rămâne blocat pe aeroportul din Marbella sau Gibraltar, noroc că înainte de a mă îmbarca de pe Otopeni cu destinația Marbella-Los Angeles am prins de veste din presă și nu am mai plecat.

Vorbiți în continuare la fel de des cu fiica dumneavoastră, Irina?

Da, săptămânal!

Când plănuiți să vă întâlniți fiica? Va avea loc anul acesta revederea?

Sper că da, de Paște, în România.

Monica vă mai întreabă din când în când dacă sunteți bine?

Da.

Vă mai ajută la nevoie?

Nu.

Cumva s-a întors roata și este într-o postură în care își permite multe lucruri!

Da.

Cine v-a dezamăgit cel mai tare în viața asta și de ce?

Nimeni nu m-a dezamăgit deoarece am învățat de mic să îmi înfrânez așteptările.

Cum ar trebui să arate viitoarea sa parteneră de viață

Cine v-a rămas mereu alături în cele mai grele momente?

Fiica mea, Irina Columbeanu.

Ce vă doriți pentru dumneavoastră de acum încolo?

Să rămân sănătos.

Se apropie sărbătorile de Paște! Unde și cum le veți petrece?

 Am de ales între mai multe invitații ale unor buni prieteni de-ai mei, în diferite zone ale României. Cea mai atractivă pentru Irina fiind, dacă va fi să vină, Delta Dunării.

Ce vă doriți cel mai mult în preajma sărbătorilor de Paște, pentru dumneavoastră și sufletul dumneavoastră?

Pace și liniște pentru noi toți și la toate nivelurile.

Cât de mult vă lipsește tatăl dumneavoastră?

Deși îi simt mereu prezența în preajma mea, mi-aș dori mult să îi pot arăta și explica unde și ce am ajuns, cu toții.

Se tot scrie că ați ajuns sărac! Cât de sărac este de fapt, Irinel Columbeanu, ca să le închideți cumva gura criticilor? 

Sărac cu duhul nu, niciodată!

Mai investiți în afaceri în momentul de față?

Desigur, cu îndârjire în timp!

Ce l-ar face acum fericit pe Irinel Columbeanu?

O manifestare concretă și palpabilă a încrederii semenilor mei în mine.

Publicat: 14 apr. 2023, 15:29 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă