EXCLUSIV Inconștiență totală! Cum a fost surprinsă prin oraș mama Danielei Crudu, la scurt timp după ce a venit din Italia

Publicat: 16 Mar. 2020, 09:17 Vedete

Florica Crudu, mama vedetei, s-a întors recent din Italia, țară în care coronavirusul a făcut ravagii. Potrivit autorităților, ea trebuia să se izoleze la domiciliu pentru cel puțin 14 zile, în acest lucru nu s-a întâmplat. 

La scurt timp după episodul în care Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat, se discuta ca mama ei care este stabilită în Italia, să vinăd e urgență acasă pentru a-i fi alături.

Acest lucru nu s-a întâmplat însă atunci, iar Florica Crudu s-a întors în România recent, când pandemia de coronavirus a făcut ravagii în țara de adopție.

Potrivit directivelor date de către autorități, petru că a venit dintr-un loc considerat acum atât de periculos, ea ar fi trebuit să se izoleze la domiciiu pentru cel puțin 14 zile, însă acest lucru nu pare să se fi întâmplat, judecând după pozele pe care le-a publicat.

Ea a ieșit cu cele două fete ale ei la plimbare prin parc și pe la terase, deși acest lucru îi este total interzis în condițiile date.

Părinții Danielei Crudu au divorțat

Sora și tatăl Danielei Crudu sunt cei care au apărut cel mai des în spațiul public și care au povestit despre momentele cumplite prin care a trecut fosta asistentă TV. Totuși, despre mama acesteia se știu foarte puține lucruri.

Daniela Crudu a prezentat-o pe mama sa în emisiunea ‘Un Show Păcătos’. În cadrul emisiunii s-a aflat povestea de viață a părinților săi.

Florentina, mama Danielei, a ales să plece în Italia pentru ca fiicele ei să ducă o viață mai bună. Aceasta a decis să ia marea decizie când Daniela avea doar 13 ani. În Italia, mama Danielei a avut diferite munci, unele dificile, totuși nu îi este rușine să vorbească despre asta.

‘Sunt în Italia de 10 ani şi voi mai sta aici pentru că am un contract de respectat. Primii doi ani au fost foarte grei. Nu mi-e ruşine să spun că am făcut tot felul de munci, am lucrat inclusiv la negru. Acum am un loc de muncă stabil, am rezidenţă în Italia şi este mult mai bine. În România vin cam de două ori pe an’, a mărturisit Florentina, mama Danielei, la Antena 1, la acel moment, citată de viva.ro

În 2013, părinții Danielei Crudu au ales să meargă pe căi diferite dar nu au divorțat și au rămas în relații bune.

Publicat: 16 Mar. 2020, 09:17 Vedete
Pe aceeași temă