IMAGINILE MOMENTULUI | Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Publicat: 06 oct. 2022, 13:19 Autor: Camelia Vedete

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a organizat pentru mama ei, Ionela Prodan, un parastas festival. Pe 6 octombrie, cântăreața de muzică populară ar fi împlinit 75 de ani.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf și-a plâns mama, pe 6 octombrie, lângă mormânt. Ionela Prodan a murit de 5 ani, iar în ziua parastasului ar fi împlinit 75 de ani. Impresara a dorit să celebreze momentul, așa că a organizat o slujbă de pomenire la cimitirul Bellu din Capitală. Chiar una festival, așa cum s-ar fi sărbătorit artista în viață. Mai mult, fiica regretatei artiste a purtat un costum verde praz și accesorii scumpe.

Fosta soție a lui Reghe, în lacrimi la mormântul mamei!

Pe mormânt, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a pus bucate alese, dar și colacii și coliva specifică unui parastas. Preotul a făcut slujba de pomenire și de iertare a păcatelor celei adormite. Apoi toată lumea a servit din mâncarea de pe mesele întinse de lângă mormânt.

La fața locului și-au făcut apariția nume celebre, care i-au fost prieteni în viață cântăreței de muzică populară: Constantin Măgureanu, Elise Stan, Valeria Arnăutu, Ștefania Rareș și Elena Merișoreanu.

Festival la parastasul Ionelei Prodan

Mai mult, Elena Merișoreanu a cântat în lacrimi și i-a spus fiicei că o felicită pentru mormântul frumos, plin de flori proaspete, curat și bine îngrijit.

„Mi-a fost greu atunci când te ai prăpădit, Ionela, dar să știi ca am urmărit-o la televizor pe fiica ta, care a scris o scrisoare de a făcut să plângă toată lumea și am plâns și noi. Nu am să-ți uit niciodată cântecul În pădure la Zăval pentru că eu te-am imitat”, a spus Ștefania Rareș.

Fiica Ionelei Prodan a spus că totul a ieșit așa cum a dorit și că a făcut acest parastas cu multă mâncare pentru toți oamenii care nu au ce pune pe masă. Tot ea a declarat că mama ei era o femeie milostivă și a dorit mereu să ajute pe cei sărmani, de aceea a dat de mâncare pentru iertarea sufletului ei, acolo unde se află acum.

Sara, fiica cea mare a impresarei a stat mereu lângă mama ei, a îmbărbătat-o și a vărsat câteva lacrimi în amintirea Ionelei Prodan, cea care i-a fost bunică.

Cum a murit Ionela Prodan

Ionela Prodan a pierdut lupta cu viața pe 16 aprilie 2018! Ultimele imagini cu Ionela Prodan în viață erau de nedescris.

Cântăreața de muzică populară a decedat, după ce luni bune a avut de suferit din cauza unei forme galopante de cancer la pancreas. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Ultimele imagini în care Ionela Prodan a mai apărut sunt de-a dreptul cutremurătoare! Solista părea destul de abătută și slăbise foarte multe, desi încerca să pară că se simte bine.

De asemenea, doctorii i-au sfătuit pe membrii familiei Ionelei Prodan să se aștepte la ce e mai rău, în special pe cele doua fiice ale ei, care au stat în permanență lângă mama lor, la spitalul Elias din Capitală. Vezi imaginile aici.

Publicat: 06 oct. 2022, 13:19 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă