Ultimele imagini cu Ionela Prodan in viata! Desi s-a chinuit enorm, artista incerca sa ramana cu zambetul pe buze

Publicat: 17 apr. 2018, 00:36 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Ionela Prodan a pierdut lupta cu viata, luni seara, 16 aprilie! Ultimele imagini cu Ionela Prodan in viata sunt de nedescris.

Cantarerta de muzica populara a decedat, dupa ce luni bune a avut de suferit din cauza unei forme galopante de cancer la pancreas. Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Ultimele imagini in care Ionela Prodan a mai aparut sunt de-a dreptul cutremuratoare! Solista parea destul de abatuta si slabise foarte multe, desi incerca sa para ca se simte bine.

De asemenea, doctorii i-au sfatuit pe membrii familiei Ionelei Prodan sa se astepte la ce e mai rau, in special pe cele doua fiice ale ei, Anamaria si Anca, care au stat in permanenta langa mama lor, la spitalul Elias din Capitala.

Ultimele imagini cu Ionela Prodan in viata!

„Mama nu are nicio metastază, astea sunt pure golănii. Eu sunt la Sibiu acum, am fost plecată cu munca. Să fim serioși, dacă mama avea așa ceva, eu o lăsam singură? Da, este internată în spital, dar în niciun caz nu este pe moarte, așa cum s-a spus.

Este chiar binișor, sub stricta atenție a unei echipe foarte bune de medici. Nu pot sta nonstop cu mama la spital, dar vorbim în permanență la fel. Toată lumea să se liniștească. Mama nu are vreo boală terminală”, declara Anamaria Prodan, in urma cu cateva saptamani.

Publicat: 17 apr. 2018, 00:36 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă