Exclusiv| Elena Ionescu, gafă colosală pe Instagram! A rămas în sânii goi chiar în timpul unei ședințe foto

Publicat: 20 Jun. 2021, 09:52 Vedete

Elena Ionescu, gafă colosală pe Instagram! Artista a comis-o!

Elena Ionescu, gafă colosală pe Instagram! Artista a comis-o fără să-și dea seama!

Fosta solistă de la “Mandinga” le-a oferit internauților niște imagini memorabile, în urmă cu câteva săptămâni! Aflată într-o vacanță în străinătate, cântăreața a făcut mai multe insta story-uri în care le arăta fanilor ei ce minunății de locuri vizitează, mesele copioase, dar și plimbarea pe yaht.

Elena Ionescu, gafă pe Instagram! Fanii în extaz!

În câteva dintre filmulețele postate, Elena Ionescu apărea în costum de baie, pe yaht, etalându-și silueta sexy. Sutienul decoltat însă i-a jucat feste artistei, asta pentru că unul din “butonași” i-a ieșit din cupă, spre deliciul internauților prezenți pe story-urile solistei.

Elena Ionescu și-a mărit sânii cu grăsime proprie

În urmă cu câteva luni, Elena a optat pentru mărirea bustului cu grăsime proprie, luată de pe corpul ei, mai exact de pe burtă, și inflitrată în sâni. Cântăreața a mărturisit că se simte extrem de bine și că este mulțumită de noua ei schimbare.

Elena avea câteva kilograme în plus, cel puțin la burtă. Și asta o deranja destul de tare că abia reușea să mascheze. Și-ar fi luat grăsimea de pe abdomen și și-ar fi injectat-o în sâni. Așa a scapat și de grăsimea de la burtică. Și parcă spunea că și-a mai luat și de pe la picioare. Dar, în afară de asta, ea și-a făcut recent o intervenție la gușă. Mai exact, și-a topit gușa cu ajutorul unor injecții. Există o substanță care topește grăsimea și pe care trebuie să o injectezi o dată la câteva săptămâni. Ea a făcut o singură sedință momentan, probabil urmează și altele până când ajunge la rezultatul mult dorit. Elena este foarte atentă cu imaginea ei, iar în ultima perioadă pare că se îngrijește din ce în ce mai mult, frecventează clinicile de înfrumusețare unde-și face diverse proceduri. Tot recent și-a injectat și buzele, le-a hidratat mai mult”, susțin surse din anturajul Elenei Ionescu.

Foto: Arhiva CIAO.RO / Instagram Elena Ionescu

Publicat: 20 Jun. 2021, 09:52 Vedete
Pe aceeași temă