Cristina Șișcanu și Elena Ionescu, scandal de proporții. Cele două vedete și-au aruncat cuvinte grele

Publicat: 25 Jan. 2021, 13:45 Vedete

Între Elena Ionescu și Cristina Șișcanu a izbucnit un scandal de proporții. Cele două vedete și-au aruncat cuvinte grele în mediul online, după ce în cadrul emisiunii la care ambele participă s-au acumulat mai multe momente tensionate. Din cauza faptului că cele două nu și-au rezolvat atunci problemele, le-a adus într-o situație extrem de neplăcută.

Cristina Șișcanu este cea care a pornit cearta, după ce a spus că Elena este ”agresivă și modestă intelectual”, iar din acest motiv nu are ce să împărtășească cu ea.

”A fost o situație absolut aberantă, dar nu m-a surprins pentru că eu o cunosc pe Elena din alte conjucturi și acolo avea ieșiri asemănătoare.

A început cu niște insulte pe care eu nu le-am înțeles, chiar de când am venit m-am ales cu înțepături din partea ei. Pe noi ne desparte un ocean, ea este agresivă și modestă intelectual, nu am ce să împart cu ea”, a spus Cristina Șișcanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Cum a răspuns Elena Ionescu

După ce au ajuns la urechile sale cuvintele pe care Cristina Șișcanu le-a spus despre ea, Elena Ionescu nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns pe măsură.

Artista explică faptul că i-ar fi plăcut ca această discuție să o poată purta față în față cu soția lui Mădălin Ionescu și să nu fie nevoie ca toată lumea să afle de acest conflict.

”Nu avem de ce să avem discuții de genul acesta și chiar mi-ar fi plăcut să te văd altfel după toată perioada asta. Dar probabil că na, frustrarea din interior se reflectă uneori. Până la urmă nici nu știu ce avem de împărțit ca să ai răutăți gratuite. Ignoranța afișată atunci când sunt camerele este mult mai eficientă decât a da un argument pe care, evident, nu îl ai.

Când te întorci acasă și nu se întâmplă ceva, te apuci să vorbești prost. Mi-ar plăcea ca de acum încolo, dacă ai ceva să-mi spui, să îmi spui personal. Bineînțeles, ca de fiecare dată, și în această emisiunea ea va trata totul prin ”diplomația” de a zâmbi fără a avea un argument, pentru a nu da replici proaste. Când s-a dat drumul la camere, Cristina a zis că ea nu vrea să mai vorbească de față cu copiii. Asta e metoda prin care nu ai ceva de spus și preferă să spună pe la spate, în loc să spună în față: Da, femeie, sunt frustrată”, i-a răspuns Elena Ionescu, potrivit SpyNews.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 Jan. 2021, 13:45 Vedete
Pe aceeași temă