Cristina Șișcanu reacționează după scandalul de la emisiunea la care participă: ”Pe mine nu mă interesează ce face vecinul, ce mănâncă…”

Publicat: 27 Jan. 2021, 14:36 Vedete
Cristina Șișcanu reacționează după scandalul de la emisiunea la care participă: ”Pe mine nu mă interesează ce face vecinul, ce mănâncă…”

Între Cristina Șișcanu și două dintre colegele sale de emisiune a izbucnit în urmă cu câteva zile un scandal. Vedetele și-au aruncat cuvintre grele în spațiul public, iar acum a venit și rândul Cristinei să răspundă acuzațiilor. Aceasta a făcut dezvăluiri despre cearta care a creat un val de controverse pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu face parte din emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”,iar alături de aceasta mai apar și alte vedete, precum Elena Ionescu, Roxana Vancea, Oana Roman și Sânziana Buruiană.

De când soția lui Mădălin Ionescu și Oana Roman au apărut în peisaj s-au iscat tot felul de discuții. Elena și Sânziana le acuză pe cele două de faptul că sunt extrem de arogante, nu se alătură grupului de mămici și nici nu sunt comunicative.

Mai mult, ultima discuție dintre acestea a fost provocată de faptul că într-o excursie pe care toți au făcut-o la munte, Oana Roman și Cristina Șișcanu au decis să stea la un hotel de cinci stele, nu împreună cu celelalte mămici, lucru care le-a deranjat pe Elena Ionescu și Sânziana Buruiană, potrivit tacataca.ro

”Nu este intenția mea de a face ceva care să deranjeze pe cineva”

Cristina Șișcanu a reacționat cu privire la cele întâmplate în cadrul reality show-ului de la Antena Stars.

”Am venit cu o mare bucurie. Am făcut lucruri foarte frumoase cu Petra, diverse activități. Am interacționat cu mămicile, cu copiii, însă, din păcate, când am ajuns acolo, am fost așa luată prin surprindere. Nu înțeleg motivele de supărare ale celor două mămici. Nu am absolut nimic, nu este intenția mea de a face ceva care să deranjeze pe cineva. Fiecare are viața ei. Fiecare stă la ce hotel vrea. Dacă eu am venit cu Petra și am fost însoțită și de Mădălin în această deplasare, practic a fost o deplasare în familie și am ales să stăm un hotel de 5 stele, este strict alegerea noastră”, a declarat Cristina Șișcanu pentru spynews.ro.

”Pe mine nu mă interesează ce face vecinul, ce mănâncă, la ce hotel stă. Fiecare face ce vrea, fiecare are modul lui de viață. Nu este absolut nicio problemă. Eu m-am bucurat că cei mici au interacționat”, a mai spus aceasta.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 27 Jan. 2021, 14:36 Vedete
Pe aceeași temă