EXCLUSIV| Diana Bulimar s-a operat! Ce intervenție estetică a suferit sportiva!

Publicat: 09 Oct. 2020, 08:42 Vedete

Diana Bulimar, campioană la gimnastică, s-a operat miercuri. Conform unor surse din anturajul ei, sportiva, ar fi făcut o intervenție estetică.

Diana Bulimar: „Imi este foarte, foarte frică”

Fosta concurentă “Exatlon” a postat recent câteva filmulețe pe instastory în care apărea în clinică, gata pregătită de o operație. “Chiar mă operez, îmi este foarte, foarte frică”, spunea gimnasta într-unul din video. Mai mult, Didi Bulimar a postat și o imagine cu ea, pe patul de spital, înainte de a intra în sala de operații.

Diana Bulimar, intervenție estetică la nivelul feței

 “Suprinderea unei individe care pare foarte calmă și relaxată, dar în interior sentimentele sunt fix opuse. Camera pare cunoscută, parcă a mai fost pe aici și își aduce aminte că de fiecare dată s-a terminat cu bine.

 PS: așteptarea doctorului Florin Juravle a durat parcă o veșnicie”, a scris ea lângă imagine.

Ei bine, reporterii CIAO.ro au aflat că gimnasta ar fi suferit o intervenție chirurgicală estetică la nivelul feței. “Diana își dorea să-și opereze nasul, cel mai probabil și-a făcut rinoplastie la Dr. Juravle. A și postat pe contul ei de socializare poză cu ea din clinică, înainte de operație. De data aceasta este vorba despre o intervenție estetică, la nas probabil, și nu despre o operație în urma unor accidentări, așa cum a mai avut în trecut”, susțin surse din anturajul sportivei.

Diana Bulimar, mai multe operații la genunchi

În trecut, gimnasta a suferit mai multe operații la genunchi în urma accidentărilor la competițiile sportive. În mai 2017, Diana Bulimar a suferit o ligamentoplastie la un genunchi, după ce s-a accidentat. Tot la același genunchi, drept, ea a mai fost operată o dată în vara lui 2015. În august 2014 s-a accidentat la genunchiul stâng, și a fost operată, în septembrie, la Viena. Medicii i-au dat ca diagnostic la vremea respectivă, subluxație de rotulă, pe fondul unei necroze diagnosticate în urmă cu câțiva ani. În 2013, Diana Bulimar a mai suferit o operație la același picior.

 

Publicat: 09 Oct. 2020, 08:42 Vedete
Pe aceeași temă