VIDEO | Diana Bulimar, transformare incredibilă! Fosta gimnastă, fotografii pe Instagram în ipostaze incendiare

Publicat: 26 ian. 2023, 10:56 Autor: Camelia Vedete

Diana Bulimar, transformare incredibilă! Fosta gimnastă Diana Bulimar este una dintre cele mai apreciate prezențe din mediul online.

Diana Bulimar a devenit cunoscută datorită performanțelor sale, dar mai ales datorită emisiunilor (Exatlon și America Express) la care a participat. Și care i-a adus simpatia sutelor de oameni care o urmăreau în fiecare ediție cu sufletul la gură.

Diana Bulimar, transformare incredibilă!

Diana Bulimar, 27 de ani, s-a retras din gimnastică din cauza mai multor accidentări, în 2016. Iar pentru că acum are mult mai mult timp liber își răsfață fanii cu fotografii extrem de sexy. Tânăra s-a transformat total în ultima vreme, iar pentru că are cu ce se lăuda, fosta concurentă de la Exatlon și America Express se fotografiază în ipostaze incendiare.

Chiar dacă nu are înălţimea unui manechin, fosta sportivă are foarte multe calități, dar în primul rând atitudinea este cea care o face specială.

Diana Bulimar, intervenție estetică

În urmă cu câțiva ani, fosta gimnastă a suferit o intervenție estetică la nivelul feței. Blondina și-a ținut la curent fanii cu tot ceea ce s-a întâmplat atât înainte de operație cât și după ce și-a revenit.

„Am făcut această operație nu ca să-mi micșorez nasul, am făcut această operație pentru că nu mai puteam să respir. Mai ales în utlimele șase luni, când nu mai aveam nicio nară liberă”, a mărturisit Diana Bulimar la acea vreme.

„Neputând să respir, mi s-a spart tot septul. L-au refăcut și mi-au micșorat ușor nările, pentru că vârful era mai subțire decât la început”, a mai spus Diana Bulimar.

Cu ce se ocupă fosta gimnastă

Ședințele foto incendiare, dar și promovările de produse sunt două dintre activitățile fostei gimnaste, însă asta nu este tot. Alături de încă un coleg, Diana Bulimar are grijp de 20 de fetițe, pe care le învață tot ce știe despre gimnastică, sportul care a propulsat-o în cariera sa.

În același timp, e antrenor personal de fitness și pilates la o sala din București.

Prima echipă care părăsește America Express: „Am trăit un amalgam de sentimente”

Final de drum pentru echipa formată din Diana Bulimar și Larisa Iordache la America Express. Cele două foste gimnaste ale României au fost eliminate din întrecere, astfel încât aventura lor pe Drumul Aurului s-a încheiat mai repede decât și-ar fi dorit.

Firesc, ambele concurente au plecat cu regret după experiența mexicană. Fostele gimnaste au mărturisit că și-ar fi dorit să mai rămână, dar norocul nu a fost de partea lor. „Evident că părea că nu-i adevărat, dar asta s-a întâmplat”, a spus Larisa Iordache. „Nu-mi venea să cred că pentru o zi proastă și pentru niște oameni care ne-au ales pe noi în această cursă, eu deja voi pleca”, a mărturisit Diana Bulimar.

Sursă foto: Instagram

Publicat: 26 ian. 2023, 10:56 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă